Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu îşi evaluează jucătorii după succesul cu Rennes: "Suntem cei mai modeşti din Europa League". Cum îl contrazic cifrele pe antrenorul CFR-ului

VIDEO | Dan Petrescu îşi evaluează jucătorii după succesul cu Rennes: "Suntem cei mai modeşti din Europa League". Cum îl contrazic cifrele pe antrenorul CFR-uluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

La două zile după victoria din Franţa, Petrescu a ţinut din nou să îşi ridice în slăvi fotbaliştii, considerând că performanţele obţinute în acest sezon au fost reuşite în ciuda faptului că ardelenii au cel mai mic buget dintre toate echipele participante în Europa League.

Tehnicianul probabil nu a văzut cifrele de pe siteurile de specialitate acolo unde lotul campioanei României nu este nici pe departe cel mai slab cotat dintre cele 48 de formaţii care evoluează în a doua competiţie europeană. Astfel CFR Cluj are în spatele ei opt echipe care au o cotă de piaţă medie pentru fiecare jucător în parte sub cea a vişiniilor antrenaţi de Dan Petrescu. Pe acestea le puteţi descoperi în tabelul următor. 
 
 
De asemeea, Petrescu a supralicitat şi lotul celor de la Rennes, evaluat la aproximativ jumătate din cifra anunţată de antrenor. 
 
"Dacă bugetul nostru e care e, vrem să ne dăm cu pumnul în piept acum? Cred că avem cel mai slab buget din toate echipele care sunt în grupele Europa League. Şi cota de piaţă a jucătorilor lui Rennes e de vreo 300 şi ceva de milioane, iar a noastră de 30 de milioane. Când noi câştigăm un meci pentru mine e miracol, vă spun sincer! Pentru alţii, nu. Sunt sigur că indiferent ce va fi, noi vom fi tot timpul criticaţi. Ori arbitrii sunt cu noi, ori adversarii sunt slabi. Dar noi nu suntem buni de nimic" a fost declaraţia lui Dan Petrescu în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Poli Iaşi. 
 

Afla mai multe despre: petrescurennesbugetcfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare