Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu l-a sfătuit pe Ianis ce club să aleagă: ”Au 20.000 de suporteri şi la antrenamente. Sunt incredibili fanii lor”

VIDEO | Dan Petrescu l-a sfătuit pe Ianis ce club să aleagă: ”Au 20.000 de suporteri şi la antrenamente. Sunt incredibili fanii lor”

Fotbal intern

Comentarii

Presa din Rusia a scris că Ianis Hagi este foarte aproape de Spartak Moscova. Dan Petrescu, cel care a antrenat la Dinamo Moscova, spune că i-a transmis lui Ianis că ar fi o variantă foarte bună pentru el.

Ianis se pregăteşte să plece de la Viitorul şi are pe masă mai multe oferte. Însă mijlocaşul de 20 de ani îşi doreşte să meargă la echipă care să-i ofere şansa să joace meci de meci. Jurnaliştii ruşi au scris că această echipă ar putea fi Spartak Moscova, echipă despre care susţin că ar fi reuşit să ajungă la un acord cu Viitorul.

Dan Petrescu spune că l-a sfătuit să meargă la Spartak Moscova, dacă nu are vreo variantă mai bună:

”Eu i-am recomandat, dacă e Spartak şi într-adevăr îl vrea şi îi oferă ce îi trebuie, să meargă pentru că e cea mai iubită echipă din Rusia, au 20.000 (suporteri) şi la antrenamente câteodată. Sunt incredibili fanii lui Spartak, echipă ce vrea să ia campionatul. Dacă sunt într-adevăr şi Barcelona, şi Bayern, normal că ar fi bine să meargă la aceste echipe. Dar, în acelaşi timp, dacă Spartak îl vrea şi nu are altă ofertă mai bună, nu ar fi rău pentru Ianis”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare