Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu mai vrea transferuri. "Bursucul" aşteaptă încă doi jucători: "Poate vin până la începutul campionatului!"

VIDEO | Dan Petrescu mai vrea transferuri. "Bursucul" aşteaptă încă doi jucători: "Poate vin până la începutul campionatului!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) mai vrea transferuri la CFR Cluj ca să poată să ducă lupta la titlu până la final. Ultimele două titluri de campion au poposit în Gruia, dar "Bursucul" nu vrea să se oprească aici. La finalul penultimului amical din cantonamentul spaniol, Petrescu a spus că poate vor mai fi transferaţi încă doi jucători de valoare până la începutul campionatului.

Petrescu n-a vrut să spună pe ce posturi mai aşteaptă jucători, dar mai vrea întăriri pentru a face faţa în campionat şi Europa League. "Poate până la începutul campionatului mai vin doi jucători de valoare. (n.r. - pe ce posturi, ne poţi spune?) N-are rost, pentru că după aia faceţi speculaţii", a spus Dan Petrescu, la finalul penultimului amical din cantonament, cu Setif.

Campioana a pierdut cu 1-0 penultimul meci jucat în cantonamentul din Spania, cu Setif. CFR-ul va mai juca o singură partidă amicală înainte de finalul stagiului de pregătire, sâmbătă, la ora 12:00, cu Emelek.

CFR a scăpat de interdicţia la transferuri

CFR Cluj i-a transferat până acum pe Denis Ciobotariu (21 de ani, de la Dinamo) şi pe Alexandru Chipciu (30 de ani, Anderlecht). Iniţial, CFR a primit interdicţie la transferuri din partea Comisiei de Disciplină a FRF, dar TAS a anulat decizia.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtransferuri 

viewscnt
Articole similare