Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu: "Meritam să câştigăm acest meci". Revenire importantă la CFR, înaintea derby-ului cu FCSB: "A început antrenamentele"

VIDEO | Dan Petrescu: "Meritam să câştigăm acest meci". Revenire importantă la CFR, înaintea derby-ului cu FCSB: "A început antrenamentele"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 0-0, că formaţia sa ar fi meritat să câştige în Bănie.

"Înainte de meci ştiam că presiunea e maximă pe Craiova ca să câştige şi noi aveam două rezultate. Le-am spus jucătorilor că dacă jucăm la 0-0, pierdem sigur. A fost o primă repriză echilibrată. Repriza a doua am controlat-o de la un capăt la altul, nu ţin minte o fază a Craiovei, în afară de lovitura liberă a lui Cilcâldău, iar noi am avut trei ocazii. Înainte de meci eram mulţumit cu 0-0, dar după cum s-a jucat, meritam mai mult. Au jucat cu un nou sistem, cu doi atacanţi, şi sincer nu mă aşteptam. Dar per total cred că meritam să câştigăm acest meci", a declarat Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB, programat duminica viitoare. Dan Petrescu a anunţat că Emmanuel Culio şi-a reluat pregătirile după accidentare şi poate juca în meciul din Gruia.

"Va fi o săptămână importantă, pentru că va fi o finală. Va fi un meci în care micile detalii vor face diferenţa, iar cine va greşi prima, va pierde meciul. Culio a început antrenamentele ieri, iar dacă va demonstra la antrenamente, va juca. Nu avem nevoie de Culio care ia cartonaşe, ci de Culio care se bate pentru orice minge", a adăugat Petrescu.

George Ţucudean mai are de aşteptat. "Nu cred că va mai putea în acest sezon să fie aşa bine cum a fost până acum, pentru că a stat mult. Sincer nu ştiu ce va putea face Ţucudean, dar sunt mulţumit de ce a făcut azi Cristi Bud. Mi-a zis că marţi ne vom vedea la antrenament, la Cluj. Sperăm ca în zece zile să îl avem, poate chiar la meciul cu Astra", a mai spus Dan Petrescu.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare