Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, modest după a doua victorie pe banca CFR-ului: "Nu meritam să câştigăm" Cum va aborda returul cu Astra din Cupa României

VIDEO | Dan Petrescu, modest după a doua victorie pe banca CFR-ului: "Nu meritam să câştigăm" Cum va aborda returul cu Astra din Cupa României

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului a tremurat pentru victorie, dar după meciul de la Sfântu Gheorghe echipa sa şi-a mărit avansul în fruntea Ligii I la 6 puncte.

Campioana avea trei meciuri oficiale fără victorie înaintea întâlnirii din Ardeal. 
 
"A fost presiune mare la acest meci, aveam două egaluri şi o înfrângere în cupă, jucătorii dacă nu băteau nu era problema lor, era problema mea.  Mă aşteaptam la un meci foarte greu pentru că adversarii nu meritau să piardă nici contra Craiovei, nici cu Astra, poate nici astăzi nu meritau să piardă. M-a deranjat ultima pasă, avem probleme în continuare acolo, până la urmă am marcat relativ repede. După gol au castigat puţin teren cei de la Sepsi, de obicei advesarii cu noi nu au ocazii, ei au avut câteva şanse. Mi-a plăcut echipa adversă, am rămas surprins de viteza lui Tandia, Mensah, Flores, Hamed" a declarat antrenorul vişiniilor imediat după fluierul final.
 
Dan Petrescu nu a renunţat nici la al doilea obiectiv al sezonului, Cupa României. Totuşi, CFRul trebuie să recupereze în returul semifinalei, după 3-1 pentru giurgiuveni în Gruia. 
 
"Sută la sută mergem să ne calificăm, dar am spus-o şi la finalul meciului cu Astra, cred că avem 10 la sută şanse. Dacă Astra va juca cum a jucat cu Craiova, dar nu cred, mi s-a părut un meci de vacanţă, avem şanse. Sunt convins că Astra va juca la fel cum a jucat cu noi mereu, adică îşi va da viaţa pe teren, cum a făcut-o şi în Cupă şi în campionat.  Va fi greu să întoarcem, dar dacă mergem acolo fără speranţe, nu e bine. Mă cunoaşteţi bine, eu îmi doresc victoria, îmi doresc calificarea" şi-a dezvăluit planul Petrescu. 
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescusepsi 

viewscnt
Articole similare