Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, mulţumit...şi nu prea, după remiza cu Sevilla: "Un meci egal este mulţumitor, dar nu îmi amintesc ce şuturi pe poartă au avut ei în acest meci"

VIDEO | Dan Petrescu, mulţumit...şi nu prea, după remiza cu Sevilla: "Un meci egal este mulţumitor, dar nu îmi amintesc ce şuturi pe poartă au avut ei în acest meci"

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj şi Sevilla au remizat, joi seară, scor 1-1, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în manşa tur a fazei "16-imilor" de finală din Europa League. Clujenii au condus 23 de minute pe tabelă, însă au fost egalaţi cu 8 minute înainte de final.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, fostul internaţional Dan Petrescu a recunoscut că un rezultat de egalitate cu Sevilla este unul mulţumitor, însă echipa sa ar fi putut obţine mai mult din acest duel. Dacă egalul este mulţumitor, un eventual succes ar fi fost mană cerească pentru CFR Cluj, pentru el , pentru fotbalul românesc. CFR Cluj a încasat un gol din cauza naivităţii cu care s-a apărat într-o fază care părea, la prima vedere, banală.
 
"E normal dacă joci cu Sevilla să zici că un meci egal e mulţumitor dar când conduci cu 1-0 şi practic adversarul nu ştiu ce şut a avut pe poartă în prima repriză, parcă unul deviat iar în a doua repriză Arlauskis nu a avut nicio intervenţie mi se pare. Când am jucat cu Unirea Urziceni, Arlauskis a avut vreo 20 de intervenţii. Sunt foarte dezamăgit de golul pe care l-am primit. Şi astăzi au jucat foarte bine băieţii, nu am ce să le reproşez, în afară de faza de la gol, e o fază pe care de doi ani de zile o lucrez cu ei clar şi nu am înţeles ce au făcut acolo. Cred că greşeala asta colectivă a fost pe fond de oboseală şi e nornal să se gândească ca în retur să dea tot ce au mai bun pentru că nu ştii când mai ai ocazia să joci în primăvara europeană", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.
 
 
CFR Cluj a înscris în minutul 59, după ce veteranul Ciprian Deac a executat foarte bine o lovitură de la 11 metri, în urma unei faze controversate, la capătul căreia arbitrul neamţ Deniz Aytekin a fost nevoit să apeleze la sistemul VAR. Momentele în care Aytekin a analizat faza, au fost agonizate şi, în acelaşi timp, uluitoare pentru Dan Petrescu.
 
"Nu am înţeles de ce a stat aşa de mult să decidă, a fost o fază clară, simplă dar cu ajutorul VAR-ului. Dacă nu era VAR, nu primeam penalty. Ultimele două meciuri de campionat numai eu am cerut de la clubul CFR penalty-uri cu Viitorul şi cu Gaz Metan, dacă primeam aveam 4 puncte în plus. De doi ani îmi doresc acest lucru, să fie VAR şi în România pentru că toate ţările civilizate au VAR acum", a completat "Bursucul".
 
Sevilla a egalat norocos, în minutul 82, prin marocanul En-Nesyri. Un şut ratat al lui Rony Lopez a perforat nestingherit toată apărarea clujeană, a ajuns la Luuk de Jong, singur-singurel în careu, iar olandezul i-a pasat lui En-Nesyri, cu poarta goală, acesta îndeplinind o simplă formalitate. Scor final 1-1, iar calificarea se va decide în retur pe "Sanchez Ramon Pizjuan" din Sevilla, joi, 26 februarie.
 
"Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii, sunt foarte supărat de golul primit. Atât. Indiferent ce rezultat era astăzi, tot Sevilla era favorită.  E clar că 1-0 era mult mai bine pentru noi, la 1-1 şansele sunt mici, exact ca la meciul cu Celtic. Cu Celtic am făcut minunea, acum mai încercăm o dată. Nu putem spune că am jucat Europa League numai să participăm, vrem să mergem mai departe, clar", a conchis antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare