Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu nu e entuziasmat după meciurile naţionalei: "M-a surprins felul cum s-au bucurat. N-am realizat nimic!"

VIDEO | Dan Petrescu nu e entuziasmat după meciurile naţionalei: "M-a surprins felul cum s-au bucurat. N-am realizat nimic!"

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a comentat, la conferinţa de presă dinaintea meciului CFR Cluj - FC Hermannstadt, prestaţia naţionalei României din meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria. "Bursucul" a lăudat echipa lui Mirel Rădoi, dar a spus că nu înţelege de ce s-au bucurat atât de tare tricolorii pentru că era doar un meci amical, spune el.

Mirel Rădoi a debutat cu un egal şi o victorie cu Irlanda de Nord şi Austria pe banca naţionalei României, prilej pentru Dan Petrescu să comenteze prestaţia tricolorilor. Antrenorul CFR-ului e de părere că Austria nu e o echipă mai valoroasă ca noi şi a spus că, în ciuda succesului de la Klagenfurt, nu am realizat încă nimic.

"Au fost două meciuri bune, cu echipe... Austria nu o văd o echipă mai bună, dacă eu zic că Sevilla  e mai bună decât CFR sau Lazio, Rennes, mă facă toată lumea praf în presă. Când Rădoi a spus că Austria e mai bună decât România, toţi specialiştii au fost de acord, da, Austria e mai bună. De ce?  

Echipa a arătat bine, merita 6 puncte, şi cu Irlanda au jucat foarte bine, numai portarul lor şi ghinionul... Cu Austria la fel, echipa a arătat un joc bun şi a meritat victoria. Pentru mine au fost două meciuri amicale, nici măcar nu ştiu ce am câştigat, m-a surprins felul cum s-au bucurat băieţii după meci, câştigând un meci amical cu Austria. Ar trebui să câştigăm un meci cu Islanda, cu Ungaria şi cu Bulgaria, să ne calificăm la Europene şi apoi e normal să ne bucurăm.  N-am realizat nimic, trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să muncim mult mai bine decât am făcut-o până acum", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Islanda - România, semifinala barajului pentru EURO 2020, pe 8 octombrie!

Meciul adevărului pentru naţionala României va fi pe 8 octombrie, la Reyjkjavik, contra Islandei. Dacă învinge, echipa lui Mirel Rădoi va juca în finala barajului de calificare la EURO 2020 contra învingătoarei din semifinala Bulgaria - Ungaria. Eventuala finală se va juca tot în deplasare. Partidele se dispută într-o singură manşă şi pot aduce calificarea la turneul final EURO 2020, la care şi România gâzduieşte meciuri: 4 în grupe şi una din sferturi, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: dan petrescuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare