Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu nu i-a rămas dator lui Gică Hagi după şicanele din ultima vreme: "El e supărat pe mine" Cum o caracterizează pe Slavia Praga

VIDEO | Dan Petrescu nu i-a rămas dator lui Gică Hagi după şicanele din ultima vreme: "El e supărat pe mine" Cum o caracterizează pe Slavia Praga

CFR Cluj

Comentarii

La revenirea din Scoţia, antrenorul CFR-ului a fost mirat să vadă că fostul său coleg din Generaţia de Aur a avut din nou ceva de comentat cu privire la campioana României.

  • CFR Cluj - Slavia Praga, în play-off-ul Ligii Campionilor, va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, marţi, de la 22:00. Toate fazele vor fi video pe telekomsport.ro.
Regele a fost acid după ultimul meci de campionat al echipei sale. 
 
"Măi, Dane, dar tu ai fost plecat, ai fost prin China, am uitat. Ai fost plecat şi ai uitat că noi am schimbat echipa şi în play off şi în Cupă, toată! Când tu erai prin China. Sau pe unde erai. Mai e un coleg de-al tău pe acolo care a făcut şi el ceva şi nu poţi să arunci lucruri care nu-s normale. Şi te-am bătut şi-n Supercupă cu 7 jucători schimbaţi. Uiţi. Ai început tu totul, dar mai sunt şi alţii care au început. Ţi-au murit lăudătorii" a fost reacţia lui Hagi.
 
Dan Petrescu a ţinut să lămurească lucrurile după ce Ţucudean & Co şi-au asigurat calificarea în grupele Europa League. 
 
"Cu Hagi nu am fost niciodată certat, el era supărat pe mine.El a zis că l-am atacat, dar eu nu am atacat niciodată altă echipă. Când am vorbit de Chindia, că ne-a pus probleme, el a zis că am atacat Viitorul. Dar ce treabă are una cu alta?" se întreabă Dan Petrescu.  
 
CFR Cluj va da bătălia decisivă cu Slavia Praga pentru grupele Ligii Campionilor. Petrescu nu este mai îngrijorat decât înaintea dublei cu scoţienii. 
 
"Cred că va fi o echipă puternică, dar nu cred că e mai puternică decât Celtic, asta cred. Nu i-am văzut încă, dar nu cred, pentru că Celtic avea într-adevăr jucători extraordinari, mai ales în atac" este convins Petrescu. 
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescugică hagislavia praga 

viewscnt
Articole similare