Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai putut abţine! Cum i-a atacat pe rivalii de la FCSB: ”Sunt toţi geloşi şi invidioşi pe mine”. Ce l-a enervat pe ”Bursuc”

VIDEO | Dan Petrescu nu s-a mai putut abţine! Cum i-a atacat pe rivalii de la FCSB: ”Sunt toţi geloşi şi invidioşi pe mine”. Ce l-a enervat pe ”Bursuc”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu le-a răspuns rivalilor care l-au criticat după ce CFR Cluj a fost învinsă de Astana. ”Bursucul” consideră că atacurile rivalilor sunt făcute doar din frustrarea acumulată în ultimii doi ani, când CFR a câştigat titlul.

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, l-a ”înţepat” pe Petrescu, spunând că ”nu se poate să mergi să joci la 0-0 la Astana”, iar replica antrenorului de la CFR n-a întârziat.

Dar cine a jucat la zero la zero? Întrebaţi jucătorii mei. Noi în primele 15 minute am făcut pressing la ei în teren. Dar dacă nu am mai putut? Terenul sintetic, căldura, drumul, n-am putut să facem mai mult. Nu am zis o secundă că vreau să ne retragem, să jucăm la zero la zero. Doamne Fereşte! Am zis că jucăm, trebuie să dăm gol. Asta e părerea lui. Dar din cauză că sunt toţi geloşi, invidioşi, că au pierdut doi ani la rând campionatul, încearcă să ne atace în toate felurile. Din păcate, numai gura mea e prea puţin. Ar trebui mai mulţi oameni din club să răspundă acestor critici dure care nu-şi au rostul.

Mi se pare incredibil să zici că noi am jucat la 0-0 meciul ăsta. Dacă atâta am putut? Dacă ei îl au pe Rotariu în naţionala României în atac. Dacă-l au pe Tomasov, naţionala Croaţia, îl au pe islandez, naţionala Islandei, şi în stânga naţionala Kazahstanului, toţi jucători de naţională. Apărarea toată de naţională. Portarul de echipa naţională. Au pe bancă încă vreo şapte jucători. Dacă ăsta e nivelul? Şi dacă noi ne calificăm, eu zic că e un miracol. Uitaţi-vă la lot şi la rezultate în ultimi ani. Deci ei sunt cu prima şansă clară”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare