Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, reacţie furioasă atunci când a fost întrebat de banca FCSB-ului: "Ce întrebare e asta? Doamne fereşte"

VIDEO | Dan Petrescu, reacţie furioasă atunci când a fost întrebat de banca FCSB-ului: "Ce întrebare e asta? Doamne fereşte"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a enervat atunci când a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă îl tentează banca tehnică a FCSB-ului.

Într-o perioadă în care fiecare antrenor din Liga 1 este întrebat de FCSB, Dan Petrescu nu a scăpat nici el de această întrebare. Răspunsul oferit de tehnicianul CFR-ului a fost unul categoric.

La finalul meciului CFR Cluj - FC Hermannstadt 3-0, un reporter i-a explicat tehnicianului că Gigi Becali a anunţat că antrenorul care câştigă acest meci, intră într-o finală cu tehnicianul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, pentru banca tehnică a FCSB-ului.

"Gigi Becali a fost cu ochii pe acest meci, spunea că antrenorul care câştigă întră într-o finală cu Ilie Poenaru pentru banca tehnică a Stelei, însă în cazul în care câştigă CFR, nu vă vrea pe dumneavoastră", i-a transmis reporterul.

"N-am înţeles nimic! Mai bine să nu înţeleg", a replicat "Bursucul". Întrebat apoi dacă "ar fi tentantă banca FCSB-ului?", Dan Petrescu nu a stat pe gânduri: "Ce întrebare e asta? Eu sunt antrenorul CFR-ului, n-are rost să o pui. Fiind antrenor la CFR, pui întrebare dacă vreau să fiu antrenor la altă echipă? Doamne fereşte! Eu sunt antrenor la CFR Cluj şi sper să fiu cât mai mult timp".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a V-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Păun (14), Costache (84) şi Omrani (88 - penalti).

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare