Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu revine la vechile obiceiuri: "În momentul acesta, nu puteam găsi un meci mai complicat şi mai greu decât cel cu Mediaş"

VIDEO | Dan Petrescu revine la vechile obiceiuri: "În momentul acesta, nu puteam găsi un meci mai complicat şi mai greu decât cel cu Mediaş"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, 8 februarie, de la ora 20, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii l. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Dan Petrescu este lider cu CFR Cluj în Liga 1, în ultima etapă de campionat a "ţinut în palme" vicecampioana FCSB (care n-a trimis nici măcar un şut pe poartă) însă, cu toate acestea, consideră Gaz Metan Mediaş cel mai dificil adversar, la această oră, pentru formaţia sa. Dan Petrescu face abstracţie de oricare alt adversar din campionat şi, în stilul caracteristic, îşi motivează jucătorii insuflându-l ideea că formaţia din Mediaş trebuie abordată cu maximă concentrare.
 
"Cred că în momentul ăsta nu puteam să găsim un meci mai complicat şi mai greu decât cel cu Mediaş. Are 6 victorii, 4 egaluri şi o înfrângere pe teren propriu. Singura înfrângere la meciul cu Craiova. În meciurile din deplasare au doar 4 victorii. E clar că pe teren propriu Mediaş are şi ajutorul fanilor, mai ales la meciul cu noi sigur vor veni mulţi. Terenul este aproape aşa pe stil englezesc, chiar dacă este mic stadionul şi e clar că agresivitatea pe care o imprimă şi antrenorul la meciurile de acasă, se vede foarte bine. Şi e un meci capital pentru ei, au nevoie de victorie pentru a ajunge în play-off. Etapa trecută rezultatele au fost împotriva lor şi cred că meciul ăsta se vor autodepăşi şi vor decide soarta dacă vor juca în play-off sau în play-out, deci, sincer, mai greu meci de atât nu puteam să jucăm", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă înainte de confruntarea cu Gaz Metan.
 
CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 47 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 7, cu 36 de puncte, la egalitate cu FC Botoşani, şi luptă pentru prima prezenţă în play-off. În prima etapă din 2020, CFR Cluj a învins pe FCSB, scor 1-0, iar Gaz Metan a pierdut la Craiova, scor 1-3.
 
"Sunt fericit că am reuşit cu victoria cu FCSB să avem asigurat un loc. Chiar dacă toată lumea crede că îl obţii aşa doar pentru că exişti, nu e uşor şi suntem mulţumiţi pentru că am reuşit. A cum pe mine nu mă interesează cine mai e în play-off, nu am nicio preferinţă. Să meargă echipele care merită, care fac puncte mai multe şi merită. Noi trebuie să ne gândim la ceea ce facem noi şi nu la alte echipe şi sper să facem mai multe puncte pentru că deja am pierdut mult prea multe puncte când eram angrenaţi în cupele europene. Au fost şi multe meciuri înm care, nemeritat, am pierdut puncte şi sper acum să scoatem maxim din fiecare meci", a completat Dan Petrescu.
 
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare