Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu s-a aşezat în genunchi la meciul cu Viitorul. "Am zis să ridicăm nivelul". De ce a făcut antrenorul acest gest

VIDEO | Dan Petrescu s-a aşezat în genunchi la meciul cu Viitorul. "Am zis să ridicăm nivelul". De ce a făcut antrenorul acest gest

Superliga

Comentarii

Petrescu şi Hagi au fost mai agitaţi ca niciodată la meciul de luni, de la Cluj, câştigat de ardeleni, după ce Viitorul a condus.

Cu greu şi-au putut stăpâni emoţiile cei doi ani antrenori la meciul de luni seară, din Gruia. Desfăşurarea scorului i-a îndreptăţit pe Hagi şi pe Petrescu să trăiască la intensitate maximă partidă. Dacă Petrescu a aruncat, nervos, o sticlă cu apă, Hagi s-a descărcat aruncându-şi haina şi şapca. 

Cel mai intens moment a fost cel de dinaintea penalty-ului transformat de Culio şi care i-a adus pe clujeni în avantaj. Petrescu s-a aşezat în genunchi înainte de execuţie şi a izbucnit după ce argentinianul a trimis în poartă. 

Pentru Dan Petrescu emoţiile au fost uriaşe, mai ales că a trebuit să schimbe complet tactica, după ce Ţucudean, accidentat, a ieşit din schemă, pentru meciul cu Viitorul. Pauza a fost momentul cheie, pentru că atunci echipa lui Hagi conducea. 

"La pauză am zis să ridicăm nivelul la unii jucători, că unii au fost sub nivel, şi să fim mai agresivi. Şi să crede. Să credem şi să rămânem echilibraţi, pentru că dacă te desfaci cu Viitorul e greu. Repriza a doua a fost poate cea mai bună repriză din anul în care am fost eu înainte şi acum, de o lună de când antrenez eu CFR-ul", a declarat Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfrpetrescuhagiviitorul 

viewscnt
Articole similare