Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat şi a sărit la gâtul conducerii CFR-ului: "Haideţi să fim serioşi! Ar fi trebuit să facă mai mult"

VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat şi a sărit la gâtul conducerii CFR-ului: "Haideţi să fim serioşi! Ar fi trebuit să facă mai mult"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este dezamăgit de faptul că meciul cu FC Botoşani nu a fost amânat, înaintea meciului cu Celtic, şi dă vina şi pe conducerea grupării ardelene.

"În orice ţară în care s-a amânat meciul, nu cred că a cerut acordul (n.r. - celuilalt club). Haideţi să fim serioşi. Dacă voia cine trebuia să vrea, meciul acesta se amâna. E interes naţional. Aici vorbiţi cu conducerea CFR-ului, nu cu mine (n.r. - CFR nu a plătit restanţele către Botoşani). Dacă ei nu au fost în stare, eu ce să fac? Să plătesc eu?

Aici e vina tuturor, că acest meci se joacă. O dată am cerut şi eu un meci să se amâne, nu am cerut altădată şi nu au putut să-l amâne. Respectăm programul şi mergem înainte să jucăm, dar nu mi se pare corect.

Au reuşit PSV, Ajax, echipe din Cipru, a reuşit Steaua Roşie Belgrad, a reuşit Astana să îşi amâne meciurile, iar CFR nu a reuşit un meci. Şi dacă ne bate Celtic şi pierdem trei jucători la Botoşani, ne merităm soarta cu toţii. Şi eu şi România şi CFR. Şi conducerea clubului mei cvare trebuia să facă mai mult. 

Unii jucători care nu vor juca, nu vor veni, mă întorc duminică seara sau luni şi mai am doar două zile să pregătesc. Mie nu îmi place să pregătesc un meci în două zile, e foarte greu. Mie îmi trebuie o săptămână. Şi era normal să avem o săptămână să pregătim acest meci vital pentru CFR şi pentru fotbalul românesc.

Nu trebuia să vrea Botoşani. Credeţi că Ajax când a amânat meciul i-a întrebat pe adversari? A vrut federaţia sau cine decide, Liga decide, gata!", a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Sepsi.

Meciul FC Botoşani - CFR Cluj este programat, duminică, de la ora 17.30, în etapa a 20-a a Ligii 1. La 12 decembrie, clujenii joacă acasă, cu Celtic, ultimul meci din grupele Ligii Europa. CFR are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi, indiferent ce se întâmplă în partida Rennes - Lazio.

CFR Cluj - Sepsi OSK, scor 1-0

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 19-a a Ligii I. A marcat Vinicius, în minutul 86.

"Aş fi vrut să spun câte recorduri avem noi, aici. Dar cred că nu le ştiţi. Eu am 36 de meciuri pe bancă la CFR, antrenor acasă, zero înfrângeri. 27 de goluri anul acesta, marcate acasă, două primite.

Avem cea mai bună apărare din România, cel mai bun atac din România. Şi am primit două goluri în zece meciuri acasă. Avem numai recorduri pozitive pe care nimeni nu le scoate în relief. Când facem egal, nu am câştigat de şapte meciuri, când batem, victorie chinuită. Asta a fost victorie chinuită, dar meritată.

Mai avem patru meciuri, tragem linie, vedem unde suntem şi tragem linie atunci. Deocamdată suntem bine. Încă nu am realizat nimic. Trebuie să ne calificăm în primăvară şi să încercăm să rămânem pe primul loc. Şi atunci ar fi un an fantastic pentru CFR. În momentyul de faţă, miracol CFR pe primul loc. Miracol! Am jucat 14 meciuri în Europa.

CFR era pe locul 7-8 când juca în Europa, după Champions League. Noi suntem pe primul loc. deci e miracol ce facem noi acum. Să reuşim să ne menţinem pe primul loc. Nu ştiu cât mai pute, sper să reuşim până la final", a mai spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare