Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, savuros înaintea meciului cu Sevilla. Cum vrea să-i răpună pe andaluzi: "Sper din tot sufletul să dăm un şut şi să dăm două goluri"

VIDEO | Dan Petrescu, savuros înaintea meciului cu Sevilla. Cum vrea să-i răpună pe andaluzi: "Sper din tot sufletul să dăm un şut şi să dăm două goluri"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a oferit o declaraţie savuroasă înaintea meciului tur cu FC Sevilla, din şaisprezecimile de finală ale Europa League.

"Bursucul", care are deja în palmares un succes contra andaluzilor, din perioada în care o antrena pe Unirea Urziceni, a mărturisit că îşi doreşte ca echipa sa să aibă un şut pe poartă şi două goluri în partida care va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport.

"S-a întâmplat  o dată minunea, sperăm să mai facem o minune. Şi atunci a fost o minune pentru că la Seviila a rămas doar un jucător care a jucat şi cu Urziceni, se numeşte Navas, fundaşul dreapta, atunci era extremă.

Cu muncă şi cu puţin noroc şi organizare am reuşit să câştigăm. Mâine favorita este clar Sevilla, au 20 de jucători valoroşi, doi pe post, eu îi ştiu pe toţi dar nu e de ajuns să ai un rezultat pozitiv. 
 Trebuie să avem o organizare fantastică, o disciplină fantastică, un spirit de sacrificiu pe care nu l-am avut niciodată şi foarte important, să avem şi puţin noroc, cum a avut Mirandes. Am văzut meciul lui Mirandes cu Sevilla, e clar că au jucat foarte bine, dar Sevilla a ratat foarte multe ocazii. Pe noi norocul în ultimul timp ne-a cam lăsat în campionat, am avut vreo 7-8 ocazii în două meciuri, nu am marcat niciun gol, sper din tot sufletul la meciul ăsta să dăm un şut şi să dăm două goluri iar ei să dea în bară şi să apere Arlauskis.

E clar că ei vor avea ocazii mai multe, asta sunt convins, au calitate mult prea mare în atac, au 7-8 jucători fantastici, în afară de Suso, de care zicea Adiţă, îl au pe Ocampos, din naţionala Argentinei, care mi se pare excelent. Pericolul vine de peste tot, trebuie să facem un meci fantastic şi cu puţin noroc, toate situaţiile să fie în favoarea noastră", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

CFR Cluj - Sevilla, joi, ora 19:55, Telekom Sport 1

Partida CFR Cluj – Sevilla, din turul 16-imilor Ligii Europa, are loc joi, de la ora 19.55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare