Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu se aşteaptă la un meci infernal cu FCSB: "Când se schimbă antrenorul, jucătorii îşi dau viaţa să impresioneze"

VIDEO | Dan Petrescu se aşteaptă la un meci infernal cu FCSB: "Când se schimbă antrenorul, jucătorii îşi dau viaţa să impresioneze"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a prefaţat confruntarea cu FCSB. Antrenorul campioanei României consideră că presiunea este la fel de mare pe ambele grupări.

"Bursucul" a discutat şi despre ultimele schimbări de la clubul lui Gigi Becali, în contextul zvonurilor conform cărora patronul FCSB primeşte ajutor din partea lui Laurenţiu Reghecampf pentru pregătirea meciurilor următoare.

"La fel ca şi până acum, meciurile din play-off sunt toate grele. Mai ales când jucăm cu FCSB. Anul acesta poate că nu mai e acelaşi interes, aceeaşi intensitate, pentru că de obicei eram pe primele două goluri. FCSB a ieşit din lupta pentru titlu, dar vrea în Europa. Noi urmărim titlul. Ambele echipe au obiectiv, deci se va juca intens.

De fiecare dată când se schimbă antrenorul la o echipă, jucătorii îşi dau viaţă că să-l impresioneze pe cel nou. Din punctul ăsta de vedere, nu e bine pentru noi. Nu ştiu dacă o să îi ajute Reghecampf să pregătească restul meciurilor, nu mă bag.

Cred că e important că au presiunea calificării în Europa League, mai ales că în finala Cupei vor avea un meci foarte greu. Va fi un meci cu Sepsi, o echipă importantă, care are jucători agresivi. Nicio finală nu e uşoară. Aşa că presiunea e şi la ei la fel de mare că la noi", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi.

Antrenorul CFR-ului a vorbit inclusiv despre lupta la titlu şi posibilitatea ca sezonul să se oprească în urma problemelor cauzate de COVID-19.

"Sper să nu fie decisivă etapa asta, îmi doresc să jucăm cu trofeul pe masă în ultima etapă. Dar dacă facem un pas greşit, va fi extrem de greu să mai revenim. Nu mă mai tem de nimic, la ce probleme am avut cu arbitrajele. Posibil să fie la fel, posibil să nu fie, dar vă spun sincer că mi-aş dori o greşeală mare pro-CFR, însă ştiu că n-o s-o am.

Nu e decizia mea să se oprească sezonul. Nu am fost de acord cu asta nici când eram pe locul 1. Trebuie să se joace, fotbal se joacă peste tot", a adăugat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare