Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu şi-a făcut deja strategia pentru la vară: "Asta ne trebuie pentru a ajunge în grupe" Care sunt jucătorii care vor rămâne la Cluj

VIDEO | Dan Petrescu şi-a făcut deja strategia pentru la vară: "Asta ne trebuie pentru a ajunge în grupe" Care sunt jucătorii care vor rămâne la Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul a confirmat că va continua la CFR şi va lupta alături de jucători pentru o prezenţă în grupele cupelor europene.

Dacă anul trecut a plecat imediat după ce a cucerit titlul, acum Dan Petrescu şi-a făcut deja calculele pentru perioada imediat următoare. Vrea să întăresască echipa pentru ca umilinţa cu Dudelange să fie dată uitării. 
 
"Eu am nişte obiective, îmi doresc câţiva jucători, trebuie să îmbunătăţim lotul, şi ca vârstă, şi numeric. Sper să luăm jucătorii pe care mi-i doresc şi care să ne aducă un plus, dar în acelaşi timp, vor fi greu de înlocuit acei jucători care doi ani la rând au câştigat campionatul, că practic e cam acelaşi nucleu de jucători. Va fi foarte greu. Ei vor porni ca şi titulari, dacă vor fi sănătoşi, iar cei care vor veni, să facă concurenţa sau chiar să intre în primii 11" a spus antrenorul vişiniilor.
 
Dan Petrescu nu renunţă la veteranii care au dus greul în ultimii doi ani. Pe 9 sau 10 iulie, campioana va debuta în preliminariile Champions League. 
 
"La Manea e clar, el termină împrumutul, vedem ce va fi, Boli termină împrumutul, Alex vedem ce va fi şi cu el, pentru că sigur îşi va dori să joace mai mult. Sunt jucători care nu au jucat şi vor dori să joace. Trebuie să ne punem cu toţii săptămâna viitoare la masă, asta e datoria mea săptămâna viitoare şi să vedem ce vor ei de la viaţă şi ce vor în continuare, dacă vor să rămână la CFR sau vor să plece, dar sunt şi jucători care au semnat, cum e Djokovic, care a semnat  un contract pe 3 ani cu noi, Camora a semnat, Culio a semnat, Vinicius, dar sunt jucători, Hoban, care termină contractul şi sincer eu mi-l doresc în continuare încă un an, pentru că e un jucător foarte bun" a mai precizat Bursucul.
 
Stoian nu se încadrează în proflul căutat de Petrescu. 
 
"Mie îmi place să iau jucători care îi cunosc cât de cât, care anul trecut au jucat meci de meci, dacă nu au jucat, indiferent de nume, e greu să iau eu un jucător care nu a jucat, să zic că-l refac, pentru că până îl refac eu, mă dă pe mine afară" a declarat antrenorul ardelenilor. 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujcupele europenedan petrescutransferuri 

viewscnt
Articole similare