Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu şi-a vărsat nervii pe unul din jucători. L-a împins şi l-a certat vehement

VIDEO | Dan Petrescu şi-a vărsat nervii pe unul din jucători. L-a împins şi l-a certat vehement

Superliga

Comentarii

Alexandru Păun a reuşit să-l enerveze pe Dan Petrescu, după ce a ratat trei ocazii singur cu portarul. Antrenorul CFR-ului l-a certat serios după fluierul final.

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 cu CSM Poli Iaşi, un meci pe care l-a dominat în totalitate, dar a avut emoţii. ”Feroviarii” au deschis scorul în minutul 10, prin Ţucudean şi au ratat mai multe ocazii foarte mari. Numai Alex Păun a ratat de trei ori din poziţie singur cu portarul, lucru care l-a scos din sărite pe Dan Petrescu.

La finalul meciului, antrenorul lui CFR Cluj a coborât din tribune - unde fusese trimis de arbitru - şi i-a felicitat pe jucători pentru victorie. În acel moment a venit şi Alexandru Păun să-l salute, dar Dan Petrescu l-a respins categoric şi i-a transmis: ”Ai terminat-o cu mine, gata!”. La interviuri, ”Bursucul” s-a mai calmat şi spune că Păun va avea şanse în continuare dacă va demonstra la antrenamente că este în formă.

”Eu am făcut echipa în funcţie de ce am văzut la antrenamente şi la meciul amical. Săptămâna viitoare, dacă voi simţi că el e în forma, va juca. Dacă voi simţi că alt jucător e în formă, voi băga alt jucător”, a declarat Dan Petrescu după meci.

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 în faţa lui CSM Poli Iaşi. Golurile au fost înscrise de Ţucudean (10) şi Omrani (90+2), respectiv Andrei Cristea (pen. 85).

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu alexandru paunliga 1 

viewscnt
Articole similare