Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu surprinde din nou: "Parcă preferam pe Ajax. Nu aveau forţa ăstora de la Slavia Praga"

VIDEO | Dan Petrescu surprinde din nou: "Parcă preferam pe Ajax. Nu aveau forţa ăstora de la Slavia Praga"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, continuă seria declaraţiilor înălţătoare la adresa adversarei din play-off-ul Ligii Campionilor, cehii de la Slavia Praga.

La conferinţa de presă de după partida câştigată în Liga l, în faţa celor de le FC Botoşani, scor 4-1, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a uimit asistenţa cu o nouă declaraţie. A spus că ar fi preferat pe Ajax Amsterdam, în detrimentul celor de la Slavia Praga.
"S-a obişnuit lumea cu miracole. Acum, sper să îi răsplătim pe toţi cei care cred în noi, dar nu e uşor. Vorbeam şi cu cei din club, parcă preferam Ajax, preferam altele. Am văzut şi rezumatele, parcă Apollon...nu aveau forţa ăstora de la Slavia. Parcă alţii erau mai domoli. Noi preferăm o echipă mai moale, care joacă mai mult cu pase. Indiferent ce va fi, echipa a demonstrat forţă şi caracter. Sperăm din tot sufletul, pentruc ă am merita să fim în grupele Ligii Campionilor. Am eliminat trei echipe mari şi, din păcate, noi încă nu suntem aşa. Dar jucătorii ăştia merită să joace şase meciuri de Liga Campionilor", a spus Petrescu.

Ajax Amsterdam este campioana Olandei, a vândut în această vară de 150 milioane de euro, iar sezonul trecut a atins fazele semifinalelor de Liga Campionilor, fiind la doar câteva minute de ultimul act. Este dificil pentru orice cunoscător de fotbal o asemenea comparaţie. CFR Cluj întâlneşte pe Slavia Praga, miercuri, 28 august, în Cehia, în manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor. În tur, la Cluj, meciul s-a încheiat 1-0 pentru Slavia. Partida de miercuri este transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare