Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu surprinde înaintea meciului crucial cu Celtic: "Văd şanse mici de a ne califica. Asta-i realitatea!"

VIDEO | Dan Petrescu surprinde înaintea meciului crucial cu Celtic: "Văd şanse mici de a ne califica. Asta-i realitatea!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat foarte sceptic înaintea meciului cu Celtic, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, cu toate că ardelenii au avut o evoluţie bună în partida pierdută la limită cu Lazio.

"Să joci la Lazio acasă şi să ai ocaziile mai mari spune ceva. Dar din păcate am plecat cu zero puncte şi ne mai trebuie un punct. Acel punct va fi foarte greu. Clar, Celtic e favorită în meciul retur, ei nu au nicio presiune. Vor juca fără probleme, noi cu presiune maximă. Văd şanse mici de a ne califica.

Asta e realitatea, jucăm cu echipe mai bune ca noi şi asta e realitatea. Dacă vă place, nu vă place, uitaţi-vă la bugetul lor, la jucătorii lor.

Şansele sunt mici, pentru că presiunea e maximă. Punctul ăla... nu am părul alb degeaba. Punctul ăla, eu am zis dinainte... mulţi spun că e un punct. Dar un punct pe care trebuie să îl iei cu Lazio sau cu Celtic.

Punctul ăla, pentru mine va fi foarte greu de obţinut. Un meci cu presiune maximă, jucăm din trei în trei zile, va fi foarte greu de obţinut. Sper din tot sufletul, pentru băieţi, pentru că ar fi cea mai mare realizare a mea ca antrenor, să reuşesc să scot o echipă ca Lazio din cupele europene", a declarat Dan Petrescu, la microfonul Telekom Sport, după meciul de pe Olimpico.

CFR Cluj, învinsă la limită de Lazio

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

"În prima repriză, normal, Lazio acasă e foarte bună. De obicei marchează câte patru goluri în campionat. Au pierdut aici şi Torino, Genoa, Lecce, Atalanta...

Acasă Lazio e foarte bună şi, normal, în prima repriză, de obicei ei domină. Per total, în prima repriză meritau mai mult ei, cu toate că şi noi am dat o bară. Iar în repriza a doua ocaziile au fost foarte mari de partea noastră. Puteau să facă şi ei 2-0 în prima repriză şi atunci meciul era închis. Dar, per total, ne gândim că am avut mare ghinion. În fotbal, dacă nu ai noroc, te gândeşti că degeaba te apuci de antrenorat. Cu Rennes, în ambele meciuri am avut noroc şi a compensat cu acest meci", a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a vorbit şi despre posibila naturalizare a lui Billel Omrani la echipa naţională.

"Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Billel, dar nu e problema mea. Cred că altcineva trebuia să facă mai demult această mişcare. Şi mai sunt jucători în România foarte buni, care ar putea să joace pentru naţionala României. Iar la CFR avem câţiva jucători străini care şi-ar dori să joace la naţionala României", a afirmat Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare