Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, surprins de Floriana FC: "Nu mă aşteptam la aşa ceva". Cum a comentat debutul lui Bălgrădean

VIDEO | Dan Petrescu, surprins de Floriana FC: "Nu mă aşteptam la aşa ceva". Cum a comentat debutul lui Bălgrădean

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a trecut cu bine peste meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0, în Malta, pe terenul Florianei FC, iar acum urmează să joace cu Dinamo Zagreb, în turul următor.

"Ambele reprize au fost foarte grele. Ne-au surprins cu acest teren, cu o agresivitate incredibilă şi ştiam că au şi calitate. Indiferent la ce nivel eşti, dacă vii din Brazilia sau din Argentina, n-ai cum să nu ştii fotbal. M-a surprins foarte mult atitudinea lor agresivă, nu mă aşteptam, un spirit extraordinar şi se putea întâmpla orice în acest meci. Din fericire pentru noi, ca de obicei, o fază fixă a schimbat soarta meciului.

Ca de obicei în 2020, atacanţii n-au dat niciun gol. Nici Traore, nici Ţucudean, nici Omrani, mi se pare că doar Rondon s-ar putea să aibă un gol. Din păcate, Rondon a rămas singurul vârf şi săracul munceşte pentru toţi. Nu îi e uşor nici lui, la vârsta lui, dar e clar că trebuie să mai luăm cel puţin doi atacanţi, dacă vrem să ajungem în grupele Europa League şi dacă vrem să ne mai batem la campionat.

Nu, clar nu mă gândesc acum la Dinamo Zagreb, Doamne fereşte. La Clinceni mă gândesc, la primul meci. Tot timpul eu mă gândesc la primul meci şi primul meci e cu Clinceni. Pentru meciul cu Dinamo Zagreb, noi putem să schimbăm numai 2 jucători pe listă şi normal ar fi Djokovic, sper să-şi revină, să fie bine. El are două teste negative acum, poate să se antreneze cu echipa. Şi posibil Debeljuh şi chiar dacă am lua alt jucător, nu am mai avea cum să-l mai băgăm.

A fost un risc pecare mi l-am asumat cu Bălgrădean, pentru că cele două rezerve sunt doi copii, care n-au jucat deloc în cupele europene şi, din fericire pentru noi, adversarii noştri n-au avut multe şuturi pe poartă. Bălgrădean a arătat că e un portar cu experienţă, a vorbit, a dat linişte" , a spus Dan Petrescu la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare