Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu vine cu o idee revoluţionară pentru Liga 1: ”Îmi doresc foarte mult această regulă”. Ideea a fost deja aplicată în Serie A

VIDEO | Dan Petrescu vine cu o idee revoluţionară pentru Liga 1: ”Îmi doresc foarte mult această regulă”. Ideea a fost deja aplicată în Serie A

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu cere să fie introdusă o nouă regulă în Liga 1, care deja funcţionează în campionate precum cel al Italiei sau Rusiei: banca de rezerve să fie alcătuită din 10 jucători.

Dan Petrescu propune o schimbare care deja a fost aplicată în mai multe competiţii, inclusiv la cele dedicate echipelor naţionale. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că echipelor din Liga 1 ar trebui să li se permită să ţină 10 jucători pe banca de rezerve, nu 7 - cum este în prezent:

”Mi-aş fi dorit şi îmi doresc foarte mult ca cei care decid lucrurile în România să lase 10 jucători pe banca de rezerve. Îmi doresc foarte mult în continuare. Să ne luăm şi noi după campionatul Italiei, Rusiei, de la mondiale, de la naţionale. La naţională sunt 10 jucători pe bancă. Sper ca de la iarnă să avem 10 jucători pe banca de rezerve. De ce îi plătim? Să îi ţin în tribună? Dacă îi ţin pe bancă pot să îi folosesc, nu? Îmi doresc foarte mult să avem şi VAR. Şi ăsta e alt lucru. Dar nu înţeleg de ce noi nu vrem nimic în România. Noi nu vrem nimic să facem, nu vrem să înaintăm”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare