Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Şucu, copleşit de emoţii la penalty-ul Rapidului din meciul cu CFR. Cum a fost surprins finanţatorul giuleştenilor

VIDEO | Dan Şucu, copleşit de emoţii la penalty-ul Rapidului din meciul cu CFR. Cum a fost surprins finanţatorul giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, nu a putut privi penalty-ul ratat în primă fază de Albion Rrahmani.

Imagini surprinzătoare de la meciul dintre Rapid şi CFR Cluj. În prima repriză, la scorul de 0-0, Dan Şucu a cedat emoţiilor şi s-a întors cu spatele la penalty-ul primit de echipa sa împotriva ardelenilor.

Presiunea l-a copleşit pe Dan Şucu

Finanţatorul giuleştenilor nu a putut privi execuţia kosovarului Albion Rrahmani, apărată în primă fază de Răzvan Sava, portarul celor de la CFR Cluj, însă mingea a ajuns tot la atacantul Rapidului, care a marcat simplu cu poarta goală.

Omul de afaceri consideră că jocul contra celor de la CFR Cluj a fost cel mai frumos al începutului de sezon.

”Cel mai frumos meci din sezonul acesta. (n.r. - dacă îi măreşte salariul lui Rrahmani ca să nu plece) Ha, ha, Doamne ajută. Nu m-am putut uita la penalty, decât la reluare", a spus Dan Şucu, la ieşirea din stadion.

După cele două goluri marcate contra CFR-ului, Albion Rrahmani a ajuns la cota şase în actuala ediţie de campionat şi i-a egalat pe Chiţu, Olaru, Paraschiv şi Dugandzic.

Rapid Bucureşti a învins CFR Cluj, scor 3-1, în etapa 10 a Superligii. Giuleştenii au dominat repriza secundă, când s-au desprins de foştii campioni. 

În urma acestui rezultat, Rapid Bucureşti a urcat pe locul al treilea, cu 18 puncte, cu unul mai puţin decât CFR Cluj, care e pe locul secund, dar care are o restanţă e disputat.

Afla mai multe despre: dan sucurapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare