Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dănciulescu a clarificat situaţia "excluşilor" Torje şi Palic. De ce au fost lăsaţi de Bratu la Bucureşti

VIDEO | Dănciulescu a clarificat situaţia "excluşilor" Torje şi Palic. De ce au fost lăsaţi de Bratu la Bucureşti

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lui Gabriel Torje şi a lui Antun Palic, jucători lăsaţi de tehnicianul Florin Bratu la Bucureşti înainte de restanţa cu FC Botoşani.

Noul director general al lui Dinamo spune că Palic a acuzat probleme medicale, în timp ce Torje a fost lăsat acasă după o decizie luată de Bratu, dar nu se pune problema ca mijlocaşul să-şi rezilieze contractul cu Dinamo

"La Palic a fost o problemă medicală pentru că el a avut o toxiinfecţie alimentară. Nu s-a simţit bine. La Gabi (n.r. Torje), eu ştiu că a fost decizia lui Florin de a-l lăsa la Bucureşti pentru acest meci, dar nu e nimic adevrat din tot ce s-a spus. De reziliere, de faptul ca e scos din lot. Dacă ar fi scos din lot nu s-ar mai pregăti alături de noi. El s-a pregătit cu echipa şi de mâine intră în programul normal al nostru. Sper ca în cel mai scurt timp să fie acel Gabi Torje pe care-l ştim toţi, acel torje pe care noi ne-am zbătut să-l aducem şi acel Torje care a avut evoluţii foarte bune atunci când a venit. Eu am mare încredere în el şi sunt convins că el ne va ajuta în meciurile care au mai rămas", a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bratudanciulescutorjepalicdinamo 

viewscnt
Articole similare