Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dandea, dur după înfrângerea în faţa Chindiei Târgovişte: ”Astăzi ne-am făcut de râs”

VIDEO | Dandea, dur după înfrângerea în faţa Chindiei Târgovişte: ”Astăzi ne-am făcut de râs”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă seară, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

La finalul partidei, Alexandru Dandea nu s-a ferit să folosească cuvinte grele la adresa jocului prestat de echipa sa în această seară.

”N-am făcut nimic din ce ne-a comunicat antrenorul, este cel mai slab meci al meu de când joc în Liga 1.

Din păcate, astăzi ne-am făcut de râs. Trebuie să lăsăm capul în pământ, să ne pregătim, pentru că mai sunt multe meciuri şi nimic nu e jucat.

Cred că domnul Niculae ar trebui să fie supărat pe toată lumea, pentru că şi noi, jucătorii, n-am făcut nimic ca să-l ajutăm pe Mister. Nu ştiu ce mai e de zis. Ne aşteaptă un meci greu acum, cu Hermannstadt şi sper să spălăm ruşinea din această seară.

A fost un şut, mingea l-a lovit în coapsă, în zona genunchiului, pe Simion. N-a fost nici vorbă de penalty. Arbitrul s-a sucit, ca să zic aşa, pentru că a văzut semnul mingii unde l-a lovit pe Simion.

În seara asta, cred că şi Messi dacă era la noi în echipă nu putea să facă nimic, pentru că mai sunt şi încă 9 jucători de câmp lângă Alibec şi dacă ne prezentăm în acest fel, poate să vină oricine la noi”, a spus Dandea la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dandeaastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare