Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dandea, sincer după eliminarea Rapidului din Cupă: "Nu meritam mai mult!". Ce a spus Vali Negru, antrenorul secund al giuleştenilor

VIDEO | Dandea, sincer după eliminarea Rapidului din Cupă: "Nu meritam mai mult!". Ce a spus Vali Negru, antrenorul secund al giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, 2-3 după prelungiri, iar la finalul partidei Vali Negru, antrenorul secund, şi Alexandru Dandea, cea mai recentă achiziţie, au vorbit despre înfrângerea suferită.

Dandea nu se aştepta ca Rapid să piardă contra Progresului Spartac, dar a spus că, din păcate, echipa nu merita mai mult.

"Nu ne aşteptam, pentru că am jucat cu o echipă de liga a treia. Din păcate, astăzi chiar nu meritam mai mult. Am făcut un joc modest, din toate punctele de vedere şi fotbalul te pedepseşte când nu eşti serios. Noi terbuie să strângem rândurile, pentru că ne aşteaptă nişte meciuri foarte importante în campionat. Asta nu e o scuză, că am luat astăzi bătaie, dar din păcate nu avem ce să mai facem. Trebuie să strângem rândurile şi să arătăm diferit. Dacă o să  continuăm în acest mod, o să fie foarte greu să prindem playofful.

Mă îngrijorează, dar sunt convins că tot noi o scoatem la capăt, pentru că avem un lot valoros. Ne trebuie doar acea motivaţie în plus care ne-a lipsit astăzi"
, a spus Alexandru Dandea, la finalul meciului.

Vali Negru a lăudat adversarii, despre care a spus că au practicat un joc mai bun decât Rapid.

"După cum s-a desfăşurat jocul, este un rezultat normal. Au făcut un fotbal mult mai bun decât, cred că meritau să câştige înainte de sfârşitul celor 90 de minute. Sunt multe lucruri care ne-au influenţat evoluţia, dar când te numeşti Rapid şi eşti eliminat de o echipă de eşalon inferior, nu are importanţă, nu are rost să le invoci. Nu sunt pertinente.

Rapid întotdeauna trebuie să câştige, indiferent de nivel, indiferent de echipă, indiferent cu cine joacă, cu şchipi, cu morţi... Dacă noi suntem zece şi intrăm în teren, tot trebuie să câştigăm. La Rapid nu există egal sau să îţi găseşti scuze. Ăsta e lucrul pe care trebuie să îl înţeleagă. Asta a fost greşeala mea la meciul ăsta, că nu am reuşit să transmit acest lucru"
, a spus Vali Negru, la final.

Afla mai multe despre: rapidcupa romanieivali negrudandea 

viewscnt
Articole similare