Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Coman, în culmea fericirii după victoria cu FC Botoşani: ”Băieţii au fost fantastici”. Când revine Budescu

VIDEO | Dani Coman, în culmea fericirii după victoria cu FC Botoşani: ”Băieţii au fost fantastici”. Când revine Budescu

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit prima victorie după o serie de cinci meciuri în care n-a reuşit să câştige. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0 în faţa lui FC Botoşani şi Dani Coman speră acum că Astra va reuşi să lege mai multe victorii.

Fosta campioană a României a pus capăt seriei de cinci meciuri fără victorie. Astra a câştigat cu 1-0 în faţa lui FC Botoşani, în a doua etapă din play-off. Dani Coman spune că Astra avea nevoie de această victorie şi acum speră că echipa va creşte în următoarele meciuri:

”O victorie importantă, o victorie muncită. Vreau să felicit întreaga echipă, staff-ul tehnic. Azi (n.r. aseară) au fost fantastici. Am întâlnit o echipă bună, o echipă care se luptă, ca şi noi, pentru locurile fruntaşe ale campionatului. Mă bucur tare mult pentru această victorie, aveam nevoie de trei puncte, aveam nevoie de încredere, de motivaţie. Victoriile îţi aduc o altă emulaţie în jurul grupului, iar eu cred că în această seară a fost o victorie meritată.

Mă bucur tare mult pentru această victorie, mă bucur pentru Gabi Tamaş. Chiar dacă trece prin momtente grele, este un bărbat puternic, iar noi am fost, suntem şi vom fi întotdeauna alături de el. Noi ne dorim să urcăm în clasament, să ajungem să jucăm într-o cupă europeană. Nu ne gândim încă la lucruri măreţe, pentru că de-abia suntem la prima victorie. Dar suntem pe un drum ascendent. Şi faptul că am pierdut greu la CFR Cluj, am avut ocazii de gol şi acolo, că puteam să scoatem un rezultat de egalitate, astăzi am câştigat împotriva unei echipe bune, arată că avem potenţial şi că suntem pe drumul cel bun.

(Despre faptul că tot stafful naţionalei a fost la meci) E îmbucurător să vezi staff-ul echipelor naţionale. Înseamnă că sunt jucători de calitate, înseamnă că sunt jucători care pot ajuta echipa naţională să îşi îndeplinească obiectivele. Sper din sufletul să avem cât mai mulţi jucători de la Astra”,
a declarat Dani Coman.

Preşedintele Astrei vine şi cu veste bună pentru fani, dar şi pentru echipa naţională: ”Budescu revine la antrenamentele normale alături de coechipieri de săptămâna viitoare”.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare