Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Coman, mai pasionat de turism decât de Cupa României. "Aş fi vrut să văd Clujul, mănăstirile din Suceava"

VIDEO | Dani Coman, mai pasionat de turism decât de Cupa României. "Aş fi vrut să văd Clujul, mănăstirile din Suceava"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu a picat cu OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, în faza optimilor de finală din Cupa României. Meciul se va disputa în fieful covăsnenilor, în intervalul 29-31 octombrie cu începere de la ora 14.30, cu excepţia jocurilor televizate.

Preşedintele celor de la Astra Giurgiu, Dani Coman, a declarat că şi-ar fi dorit ca echipa sa să pice cu oricare altă formaţie, pentru a mai admira şi el frumuseţele patriei. Glumă sau nu, în doar 10 zile, fostul portar al Rapidului va vizita Sfântu Gheorghe în două rânduri. Pe 19 octombrie, Sepsi şi Astra se întâlnesc în partida de campionat.
 
"Aş fi vrut să văd Clujul, aş fi vrut să văd Mănăstirile de la Suceava, din păcate vedem Sepsi de două ori, atât în campionat, cât şi în Cupa României. Va fi un meci frumos, un adversar la care nu ne aşteptam şi pe care nu ni-l doream. Cupa României rămâne un obiectiv al nostru şi sper să ajungem cât mai sus în această competiţie. Mă şteptam ca FCSB să fie cea mai norocoasă, aşa cum o ştim cu toţii, dar în această fază a competiţiei, aşa cum s-a demonstrat, niciun meci nu este uşor, indiferent de adversarul pe care-l ai, indiferent de eşalonul în care evoluează adversarul, n-aş putea spune că va fi un meci uşor", a declarat Dani Coman, după aflarea adversarului. 
 
Vestiarul Astrei Giurgiu a fost scuturat din temelii de ultima declaraţie oferită de patronul echipei, Ioan Niculae, cel care a declarat că este foarte supărat pe antrenorul Dan Alexa şi nu este exclusă înlocuirea sa. Până în acest moment, afaceristul nu a luat o decizie în acest sens, iar Dan Alexa se prezintă la antrenamentele echipei.
 
"Nu, nu, n-a fost nicio şedinţă. Mâine vom avea o şedinţă, mâine vom analiza rezultatele pe care le-am avut în aceste etape de campionat, vom analiza ce s-a făcut bine şi ce s-a făcut mai puţin bine şi probabil vom lua deciziile necesare. Fotbalul nu-ţi oferă garanţii, indiferent de echipa pe care o ai, indiferent de antrenorul pe care-l ai. Cert este că Dan este la antrenament azi, antrenează echipa, ce va fi în viitor vom vedea.  N-aş putea spune că sunt fericit, mă aşteptam la mai mult de la echipa noastră, dar am încredere că ne vom îndeplini obiectivele şi în acest an", a adăugat Dani Coman.
 
Printre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Dani Coman s-a regăsit şi numele lui Laszlo Balint (40 de ani), actualul antrenor de la UTA Arad, cel care le-a mai pregătit în trecut pe Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, FK Miercurea Ciuc, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.
 
"Laszlo Balint este un antrenor foarte bun, este un antrenor tânăr, un antrenor de viitor, dar este un antrenor sub contract cu UTA Arad, o echipă care se află pe locul 2, chiar dacă are un meci mai puţin, şi n-ar fi frumos şi nici profesionist din partea mea să vorbesc de antrenorul altei echipe", a conchis fostul internaţional.
 

Afla mai multe despre: fotbalcupa romanieiastrasepsi 

viewscnt
Articole similare