Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Niculae se reprofilează. Ce glumă a făcut atacantul după meciul cu Steaua: "Gata. M-am hotărât"

VIDEO | Daniel Niculae se reprofilează. Ce glumă a făcut atacantul după meciul cu Steaua: "Gata. M-am hotărât"

Fotbal

Comentarii

Academia Rapid a câştigat marea finală a Ligii a IV-a cu Steaua, în ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut în acest sezon. De la identitatea juridică până la ameninţările venite din partea juristului Armatei, Florin Talpan, giuleştenii au stat doar prin tribunale în actuala stagiune.

 În urma tuturor acestor probleme, mai în glumă, mai în serios, Daniel Niculae a devenit expert în domeniul juridic şi se gândeşte să se reprofileze cât de curând.

"După toate problemele pe care le-am avut în sezonul ăsta, mă apuc şi eu de avocatură. Eh, nu, glumesc, bineînţeles. Din stagiunea următoare, vom avea oameni pricepuţi pe partea administrativă, pe partea de contabilitate, dar şi în domeniile juridice şi de marketing. Toate aceste lucruri sunt esenţiale la un club profesionist" , a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Academia Rapid a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, pe CSA Steaua, în ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, şi va juca barajul de promovare în al treilea eşalon.

Golurile au fost marcate de Daniel Niculae ’23 şi de Grigore ’68. Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, iar în tribune s-au aflat aproximativ 15.000 de spectatori.

Rapid va juca barajul de promovare în Liga a III-a contra campioanei din judeţul Giurgiu, la 16 şi la 23 iunie.

În play-off-ul pentru desemnarea campioanei judeţului Giurgiu vor evolua echipele Argeşul Mihăileşti, FC Singureni, Energia Remuş şi Dunărea Giurgiu.

Afla mai multe despre: daniel niculaeacademia rapidsteaualiga a patracsa steaua 

viewscnt
Articole similare