Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu a revenit la sentimente mai bune, chiar dacă a uitat să mai câştige în Liga 1. "Nu plec. Cum să părăsesc corabia?"

VIDEO | Daniel Pancu a revenit la sentimente mai bune, chiar dacă a uitat să mai câştige în Liga 1. "Nu plec. Cum să părăsesc corabia?"

Fotbal

Comentarii

După înfrângerea din "Ştefan cel Mare", 1-4 cu Dinamo, Poli Iaşi a ajuns la opt partide fără victorie în Liga 1, cu şapte înfrângeri şi un rezultat de egalitate, şi se pare că este una dintre formaţiile care va avea mult de lucru pentru a se salva de la retrogradare în acest sezon.

Dacă până de curând declara că se gândeşte serios să plece de la Poli Iaşi, antrenorul moldovenilor, Daniel Pancu, şi-a schimbat discursul şi a revenit la sentimente mai bune. Nu are de gând să plece, chiar dacă echipa sa nu mai câştigă puncte. Este convins că jocul echipei sale merge bine, însă jucătorii sunt lipsiţi de noroc.

"Această nouă înfrângere dureroasă.  Am mai văzut filmul ăsta. Iarăşi total nemeritat, iarăşi am controlat jocul. Dacă ar fi să fac o analiză pe scurt, lucrurile sunt simple, Primul gol dintr-un corner gratuit dat de noi, al doilea din out la fel gratuit, dar o pasă redublată, gol ca la antrenament. Vedeţi cum iese golul trei, execuţia lui Anton. Restul nu mai are rost să analizăm. Vedeţi cum iese cornerul de la primul gol, out-ul de la al doilea gol şi out-ul de la golul 3. Practic noi, fără să ne atace nimeni, ne-am dat mingea de două ori în corner, de două ori în out şi au ieşit trei goluri. La 1-1, Platini trage în bară, din 10 mingi, 9 se duc în poartă, mingea rămâne pe acolo, ajunge Andrei şi alunecă, poate face 2-1, după care cred că eram mai aproape de victorie. Nu avem cum să cedăm: mai avem două jocuri săptămâna asta. Perseverenţă, muncă şi vom reuşi până la urmă. Cornerele şi out-urile astea vin de undeva din frică şi le repet în continuu. Sunt nişte greşeli personale care port fi evitate foarte, foarte uşor.  După primele trei etape am crezit că facem trei puncte maxim, la cum a fost echiap în vară. Am fost surprins pentru că la un moment dat am arătat un nivel de fotbal ridicat, 3-4 etape la rând, după care au venit lcururi care duc la pierdere încrederii, meciuri pierdute la 4 goluri diferenţă, azi iar am primit 4 goluri. Am obţinut şi noi un penalty, primul în sezonul ăsta, l-am ratat în prelungiri. Se pare că suntem într-o perioadă neagră, din toate punctele de vedere. La capitolul şansă suntem 0 în acest sezon.

Nu, cum să părăsesc corabia. Munca ne salvează pe toţi. Muncind, reparând greşeile. Vom face o analiză după ultima etapă, vom vedea de ce buget dispunem, de ce transferuri putem să facem pentru că e clar că e nevoie de întăriri plusjucători care vor pleca", a declarat Daniel Pancu, la finalul partidei.

În clasament, Poli Iaşi este pe penultima poziţie, locul 15, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare