Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu a vorbit despre sezonul Rapidului în Liga a 2-a: ”Sunt foarte multe echipe care se bat la promovare” Ce transfer a picat

VIDEO | Daniel Pancu a vorbit despre sezonul Rapidului în Liga a 2-a: ”Sunt foarte multe echipe care se bat la promovare” Ce transfer a picat

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat cu bine cantonamentul din Turcia, iar rapidiştii sunt gata de startul sezonului în Liga a 2-a.

Daniel Pancu, tehnicianul Rapidului, a vorbit despre lupta crâncenă care se va da în liga a 2-a în acest an.

Noi ne-am dorit să jucăm pe teren propriu. Întâlnim o echipă de tradiţie, o echipă cu foarte mulţi jucători noi transferaţi în această perioadă de vară... E debutul în Liga a II-a după mult timp, orice adversar am fi întâlnit ar fi fost un adversar incomod. Farul, cu atât mai mult.

Sunt multe echipe care se bat la promovare. Pe lângă echipele de tradiţie, Buzău am înţeles că nu are dreptul să promoveze, nu ştiu exact. Sunt multe, începând cu noi, Petrolul, U Cluj, UTA, FC Argeş, Turris Măgurele. Nu vorbeşte nimeni despre Turnu Măgurele şi mie mi se pare întărită bine, bine de tot şi foarte bine organizată. Plus antrenorii. Şi sunt mai câteva echipe pe care le uit acum”, a spus Daniel Pancu, la revenirea giuleştenilor din cantonament.

A PICAT VARIANTA TEIXEIRA

Daniel Pancu a anunţat că Filipe Teixeira nu mai este o variantă pentru Rapid.

Nu, nu, Filipe nu mai este o variantă. Nu a dat niciun răspuns. Plus că noi, în zona aia, la mijlocaş central, suntem acoperiţi în momentul de faţă. Chiar îmi va fi foarte greu să îi aleg pe cei trei”, a explicat Pancu.

Afla mai multe despre: rapidliga 2daniel pancu 

viewscnt
Articole similare