Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Daniel Pancu: ”Ce s-a întâmplat anul acesta nu s-a întâmplat niciodată în istoria Rapidului!”

VIDEO Daniel Pancu: ”Ce s-a întâmplat anul acesta nu s-a întâmplat niciodată în istoria Rapidului!”

Rapid

Comentarii

FC Rapid a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa ASU Politehnica Timişoara, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii a II-a.

În prima repriză, Cherecheş de la gazde, care s-a accidentat la cap la scurt timp după startul partidei, a fost dus cu ambulanţa la spital. Cherecheş s-a ciocnit cap în cap cu Băjan de la Rapid, iar jucătorul rapidist a primit cartonaş roşu ('8).

În direct la Telekom Sport, antrenorul Rapidului, Daniel Pancu a explicat cum a trăit ultima perioadă care este sinonimă cu debutul sezonului în 2020 pentru gruparea giuleşteană: ”Nu e uşor, după ce marţi joci o repriză în inferioritate, cu o echipă de nivelul tău, Turris, consumul a fost foarte mare, atât fizic cât şi mental. După care ne prezentăm azi la Timişoara, am venit obiectivul clar de a obţine trei puncte şi din minutul 5 ne trezim iarăşi cu un jucător mai puţin. Nu este decât o intenţie de a juca mingea, doi jucători în duel aerian. Unul intră cu o parte mai tare a capului, al nostru, Băjan, care a ajuns şi el la spital cusut, cu o plagă foarte mare. Jucătorul de la Poli, Cherechel, vine cu zona mai moale, cu tâmpla... Ferească Dumnezeu, a, avut şi eu 7 comoţii, ştiu că nu e plăcut, doar că intenţia ambilor jucători a fost de a juca minea. Decizia de a da cartonaş roşu jucătorului nostru este , din punctul meu de vedere, total, toal greşită.  Asta influenţează foarte mult ce s-a întâmplat ulterior, pentru că a trebuit să schimb planul tactic” a spus Pancu.

Tehnicianul giuleştenilor a mai completat: ”Controlăm jocul şi aşa, stăm foarte bine în teren, ne creem câteva situaţii, dintre care, la două faze în careu, cel puţin una era penalti evident. Eu sunt mândru de jucătorii mei, cum au jucat o repriză în inferioritate cu Turris, cum am jucat astăzi tot meciul cu Poli Timişoara. Am dovedit clar o forţă mentală, fizică, tactică la cel mai înalt nivel. Jucând de maniera aceasta, cu altruismul acesta, cu spiritul acesta de sacrificiu, sunt convins că Rapid va termina undeva sus.  Cred foarte mult în legea compensaţie, din păcate aceasta nu mai e valabilă la noi. În 22 de jocuri, minim 10 penaltiuri clare ca cel de astăzi sunt.  Nu mai practic timp destul pentru a se compensa astfel de lucruri. Mai sunt 14 jocuri până la final, deci în legea asta a compensaţiei nu mai cred. Ce s-a întâmplat anul acesta nu s-a întâmplat niciodată în istoria Rapidului, pe un termen atât de lung să fie defavorizată. Multă lume spune că nu e nimic, pur şi simplu aşa văd domnii arbitri, aşa sunt ei în ziua de azi, asta e valoarea lor”

”UTA, am spus înainte de a începe campionatul, că pare din alt film. Foarte, foarte bine organizată, îşi câştigă meciurile liniştită, pe teren propriu e invincibilă... e absolut meritat acolo şi cred că e scăpată în câştigătoare.  Pentru locul 2 e o luptă înter 4-5 echipe, dură, până în ultima etapă. Aşa o văd. Şi locul 3, la baraj, care ştiţi foarte bine că are şanse... nu ştiu, cred că 5% e mult cu o echipă din Liga I” a încheiat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare