Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu cere dreptate, înaintea derby-ului cu UTA. "Rapidiştii nu au nevoie de mila nimănui, niciodată. Arbitrii să fie corecţi"

VIDEO | Daniel Pancu cere dreptate, înaintea derby-ului cu UTA. "Rapidiştii nu au nevoie de mila nimănui, niciodată. Arbitrii să fie corecţi"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti o înfruntă, în Regie, pe UTA Arad, miercuri, 20 noiembrie, de la ora 14, într-o partidă restantă din etapa a 10-a a Ligii a 2-a. Cele două formaţii se află în luptă directă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc şi se anunţă un duel de zile mari.

Antrenorul rapidiştilor, Daniel Pancu, a fost protagonistul unei ieşiri nervoase la ultima partidă de campionat, în victoria cu scor 4-0 cu Pandurii Târgu Jiu, când a acuzat arbitrajul defectuos al centralului. "Pancone" nu a trecut uşor peste faptul că nu a primit lovitură de la 11 metri, a ţipat, a gesticulat şi a lovit cu pumnul în acoperişul băncii de rezerve. La meciul contra arădenilor, tehnicianul cere doar "dreptate", indiferent de deznodământ.
 
"Rapidiştii nu au nevoie de mila nimănui niciodată, nu au nevoie de ajutor, au nevoie doar să fie arbitraţi corect pentru că asta înseamnă respect. Respect pentru tradiţie, respect pentru suporteri, respect pentru calitatea fotbalului românesc. Sunt greşeli grave, foarte grave împotriva noastră, aşa cum am fost noi, cu fluctuaţii, cu oscilaţii, cu scăderi şi urcări de formă, cu arbitrajele corecte cred că eram pe locul 1 acum. Prea multe şi s-au adunat şi la un moment dat aceste lucruri puteau să mă coste chiar pe mine", a spus Pancu.
 
Problemele de lot îi dau mari bătăi de cap lui Pancu. În ultimele trei etape, giuleştenii au fost nevoiţi să improvizeze serios.
 
Contra echipei CS Mioveni: Al. Tătaru - I. Voicu (cpt.), Bonnin, Mallo, Goge (G. Creţu 81') - Jorza, R. Lazăr - Sefer, Djuric (Drăghiceanu 67'), Roskopf (Labeau 72') - Hlistei.
Contra echipei Pandurii: Al. Tătaru - Băjan, Bonnin, Mallo, Goge (cpt.) - Sefer, Jorza, Djuric - Labeau, Roskopf, Hlistei.
Contra echipei U Cluj: Drăghia - I. Voicu (cpt.), Bonnin, Al. Iacob, Vadasis (G. Creţu 49') - R. Lazăr, Pănoiu, Jorza (Dodoi 80') - Labeau, Roskopf, Hlistei.
 
"Din motive absolut obiective cred că am bătut un record negativ în lume, două etape la rând nu am aliniat aceeaşi formulă. La un moment dat chiar mi-am promis, aproape ca un jurământ, că orice s-ar întâmpla într-un anumit joc, etapa următoare voi trimite în teren aceeaşi 11 jucători. Când am vrut să fac acest lucru, 2 deja erau accidentaţi şi unul suspendat. Pe lângă jucătorii accidentaţi am mai avut şi o problemă, o toxinfecţie alimentară zilele acestea, deci suntem la fel suferinzi ca cei de la UTA din punctul acesta de vedere. Pentru noi ar fi, într-adevăr, aur în acest moment să obţinem 3 puncte", a completat Daniel Pancu.
 
În campionat, Rapidul se află pe locul 5, cu 28 de puncte şi 16 partide, în timp ce UTA Arad ocupă locul 1, cu 32 de puncte, din 15 runde.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare