Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu, criză de nervi după ce Rapid a câştigat cu Poli: "Vă las pe toţi să mă consideraţi nebun"

VIDEO | Daniel Pancu, criză de nervi după ce Rapid a câştigat cu Poli: "Vă las pe toţi să mă consideraţi nebun"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu ar fi trebuit să fie un antrenor fericit după victoria Rapidului din meciul cu Poli Timişoara, însă nu aşa a fost cazul. Antrenorul Rapidului a fost extrem de nervos la flash interviul de după meci.

"Şi în opt oameni dacă jucam, câştigam meciul ăsta. E o victorie a caracterului, de moral, a jucătorilor. Sunt aici pe termen lung, foarte lung chiar. Voi lăsa Rapidul în cupele europene, dar mai am nişte probleme de rezolvat pe parcurs", a spus Pancu, după meciul cu Poli Timişoara, dar imediat, antrenorul s-a întors la înfrângerea din etapa trecută, cu Turris Turnu Măgurele. 

"A fost un joc execrabil la Turnu Măgurele, puteam să pierdem şi cu 7-0. Nu am avut atitudine, nu am avut caracter, nu am avut nimic. Plus că nu am legat trei pase, nu am respectat nimic din ce am făcut. Mă interesează doar jocul echipei. Nu mai vorbesc până la proba contrarie. Vă las pe toţi să mă consideraţi nebun", a "tunat" Pancu, referindu-se la meciul din etapa trecută. 

Tehnicianul este nemulţumit şi de starea gazonului din Regie: "Nu mă ocup cu creşterea ierbii şi cu astea, dar o echipă cu pretenţii are nevoie de un gazon mai bun".

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Politehnica Timişoara, în etapa a patra a Ligii a II-a. Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 76, când a fost eliminat Lazăr. Şase minute mai târziu, Scutaru (Politehnica Timişoara) a înscris în propria poartă.

Afla mai multe despre: pancurapid 

viewscnt
Articole similare