Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu, dezamăgit de eroarea arbitrilor de la primul gol. "Este o greşeală mare care a rupt echilibrul"

VIDEO | Daniel Pancu, dezamăgit de eroarea arbitrilor de la primul gol. "Este o greşeală mare care a rupt echilibrul"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut partida cu FC Botoşani, în deplasare, scor 0-4, în etapa a 2-a din Liga 1. Primul gol marcat de gazde a fost marcat după o eroare gravă de arbitraj.

Pentru Daniel Pancu este prima înfrângere pe banca tehnică a celor de la Poli Iaşi. În prima rundă, moldovenii învinseseră pe Chindia Târgovişte cu 1-0. Cu toate acestea, probleme de la Iaşi sunt mai mari decât lasă acesta să se observe.

"Căderea este explicabilă, la tot ce se întâmplă, la problemele de lot pe care le avem. Până la urmă, diferenţa a fost făcută de oamenii care au venit de pe bancă. Mult mai proaspeţi, calitate individuală foarte mare, doar că rezultatul este mincinos. Am început meciul foarte timorat, nu ştiu care a fost motivul. Am întâlnit o echipă care a jucat în urmă cu trei zile, în cupele europene. Normal, am fi fost noi cei care am fi trebuit să începem mult mai agresivi. Aşa pregătisem jocul. Să marcăm primii. Au fost câteva greşeli individuale care au tras echipa în spate. Puteam să primim goluri, dar ne-a salvat Axinte. După pauza de hidratare, jocul s-a echlibrat, am dat dovadă de personalitate. Mult mai siguri în posesie, ne-am creat ocazii. Am intrat la pauză la egalitate", a declarat Pancu.

Scorul a fost deschis de Keita, în minutul 67, după o combinaţi cu Ofosu, aflat cel puţin un metru în afara jocului în momentul primirii pasei de la Keita. Arbitrii nu au sesizat acest lucru, iar Keita a finalizat la colţul lung.

Faza cu pricina:

"Apoi vine repriza a doua, luăm gol. Am văzut şi eu faza acum. Suntem în prima ligă, nu-mi place să vorbesc de arbitraj, dar este o greşeală foarte mare. Nu ştiu cine este domnul, dar este o greşeală care a rupt echilibrul. Şi astăzi, trebuie să felicit jucătorii pentru efort. Sunt probleme, nu avem rezerve, salarii multe restante, promisiunile sunt pe viitor. Avem o mentalitate păguboasă, de frică, pe care am arătat-o şi cu FC Botoşani.  O greşeală gravă nu le răsplăteşte efortul. Nota 10 pentru ei", a completat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare