Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Daniel Pancu, discurs impresionant pentru elevii săi de la Poli Iaşi: ” V-am urmărit şi nu simţeam că arde tricoul ăsta pe voi!”

VIDEO Daniel Pancu, discurs impresionant pentru elevii săi de la Poli Iaşi: ” V-am urmărit şi nu simţeam că arde tricoul ăsta pe voi!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu a început oficial munca la Iaşi, iar la primul antrenament, a susţinut un discurs impresionat în faţa elevilor săi.

La primul antrenament, a avut 20 de jucători sub comandă. Duminica viitoare, ieşenii vor susţine primul meci din noul sezon, acasă, cu Chindia. Pancu mai are nevoie de întăriri pentru a alcătui primul 11.

Pancu le-a explicat jucătorilor şi unde au greşit sezonul trecut.

”A fost un an greu pentru toată lumea. Aţi fost într-o situaţie de tensiune permanentă, aţi suferit foarte mult. Nu ştiaţi dacă rămâneţi în prima ligă, dacă nu. Aţi avut la dispoziţie o săptămână de pauză, să vă relaxaţi, ce trebuie să vă intre foarte repede în cap, că a fost un campionat care s-a terminat, începe altul peste o săptămână. Timpul este foarte scurt. Modul de abordare, din punctul meu de vedere, al Politehnicii Iaşi, trebuie să fie altul. V-am urmărit în multe jocuri şi nu eram mulţumit de ceea ce vedeam. În primul rând, din punct de vedere al motivaţiei, al entuziasmului, al faptului că parcă, în unele momente, nu ardea tricoul acesta, al Politehnicii Iaşi, pe voi” le-a transmis Pancu, noilor săi elevi.

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iaşi 

viewscnt
Articole similare