Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu, extrem de supărat după eşecul cu Farul: ”Totul pleacă de la foame, umilinţă, modul în care suferim”

VIDEO | Daniel Pancu, extrem de supărat după eşecul cu Farul: ”Totul pleacă de la foame, umilinţă, modul în care suferim”

Liga 2

Comentarii

Daniel Pancu şi-a criticat jucătorii după ce Rapid a pierdut cu 3-1 pe terenul lui Farul Constanţa. Antrenorul echipei giuleştene susţine că jucătorii nu au ţinut cont de ce le-a transmis înaintea partidei.

Rapid a pierdut cu 3-1 derby-ul cu Farul şi a ratat astfel şansa de a urca pe locul secund. Daniel Pancu dă vina pentru acest eşec pe jucătorii săi, despre care spune că n-au arătat ”agresivitate, foame şi umilinţă”, aşa cum au făcut adversarii. Antrenorul Rapidului susţine că le-a explicat jucătorilor punctele slabe şi punctele forte ale Farului, însă aceştia n-au ţinut cont.

”Ne-au luat 4 puncte. Diferenţa au făcut-o agresivitatea, foamea, umilinţa jucătorilor de la Farul din primele 20 de minute, nimic altceva. Am controlat a doua repriză total, ne-am creat ocazii, au avut şi un portar într-o formă foarte bună, dar înainte de orice partitură tactică, registru, totul pleacă de la foame, umilinţă, modul în care suferim.

I-am simţit puţin relaxaţi după o serie foarte bună, le vorbesc de 3-4 zile că, pentru a fi campion, ai nevoie de foarte multă foame în fiecare zi la antrenamente şi în jocuri, şi de multă, multă umilinţă. Degeaba revii după aia, degeaba controlezi jocul. Felicitări adversarilor noştri de astăzi, au terminat jocul în genunchi, cu crampe, cu accidentări, dar asta înseamnă o echipă care are foame, care îşi doreşte să câştige un joc. Liga a 2-a e o ligă fizică, de contact, de bătaie. Când eşti atât de pasiv la faze fixe, lucrurile astea te costă, sunt puncte mari, grele pierdute astăzi, pentru că am înţeles că a pierdut şi Mioveni.



Am ratat o şansă uriaşă de a trece pe locul 2, în continuare lucrurile sunt complicate pentru orice echipă, nu doar pentru noi. Eu sper că au de învăţat în continuare din aceste înfrângeri. Eu vă spun sincer, tot ce le-am spus eu, unde sunt ei periculoşi, astăzi ne-au surprins. Nu mă apăr, întotdeauna o să ies în faţă la greu, dar la un moment dat chiar zâmbeam pe bancă, vorbesc de 3 zile, pregătim jocul într-un anumit mod şi chiar acolo primim golurile”,
a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare