Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu nu are de gând să renunţe la Rapid: "Ferească Dumnezeu! Nu renunţ nici dacă vine Mircea Lucescu. Pot fi doar demis"

VIDEO | Daniel Pancu nu are de gând să renunţe la Rapid: "Ferească Dumnezeu! Nu renunţ nici dacă vine Mircea Lucescu. Pot fi doar demis"

Liga 2

Comentarii

Chiar dacă Rapidul nu are chiar startul de sezon pe care şi l-a dorit, antrenorul "feroviarilor", Daniel Pancu, nu este dispus nici în ruptul capului să părăsească echipa. Nici dacă la club vine "Il Luce".

După şase etape, Rapidul se află pe locul 7, cu 10 puncte, la 4 puncte în spatele celor de la CS Mioveni, ocupanta locului secund în Liga a ll-a, şi primul loc ce aduce automat promovarea. După înfrângerile cu FC Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Turris Turnu Măgurele, au apărut tot mai multe voci care l-au contestat pe Daniel Pancu şi abilitatea sa de a scoate maximum posibil de la jucătorii săi. Cu toate acestea, "Pancone" este mai motivat ca niciodată să-şi continue activitatea la Rapid, chiar dacă s-a vehiculat posibilitatea ca Mircea Lucescu să vină la echipă.

"Să renunţ? Nu, ferească Dumnezeu. Eu mă consider un campion. În vocabular, în DEX-ul unui campion nu există expresia <a renunţa>. Nu există şi veţi vedea că nu există. Pot fi demis oricând, ş i acum la masă, pentru că e normal. Antrenori de la cei mai mari la cei mai mici pot fi demişi oricând, dar să renunţ - niciodată. Nu renunţ în ideea în care vine nimeni. Nici măcar Mircea Lucescu. Oricine ar fi, oricine ar veni, nu renunţ eu. Pot fi doar demis", a declarat Daniel Pancu, la conferinţa de presă dinaintea duelului cu FC Argeş, de duminică, de la ora 15.30.

De asemenea, Daniel Pancu a subliniat şi faptul că Rapidul nu ar fi putut ajunge aici fără ajutorul primarului, Dan Tudorache, cel care le-a fost întotdeauna alături. Chiar şi aşa, în ultimele zile, primarul a anunţat că face tot posibilul să-l aducă la echipă pe Mircea Lucescu, veste ce nu i-a prins prea bine lui Daniel Pancu.

"Din câte ştiu eu, cunoştinţele dumnealui despre fotbal sunt aproape zero. Nu ştiu nici acum dacă ştie când e offside. Probabil o fi învăţat de când vine pe stadion. Faptul că existăm şi că suntem aici i se datorează în cea mai mare măsură. Dar legat de analiza strict fotbalistică a mea, accept oricând doar din partea oamenilor calificaţi şi care stau cu mine zi de zi şi îmi analizează munca. Nu sunt necăjit deloc. Dezamăgit? Nu ştiu. Vom vedea în continuare reacţiile care sunt, dar asta nu înseamnă că mă abat de la ideile mele",a completat Pancu.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare