Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu nu este de acord cu o eventuală amânare a partidei cu Viitorul. "Este ultimul club care ar trebui să se plângă. Au o uzină de fotbal în spate"

VIDEO | Daniel Pancu nu este de acord cu o eventuală amânare a partidei cu Viitorul. "Este ultimul club care ar trebui să se plângă. Au o uzină de fotbal în spate"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi o înfruntă pe Viitorul Constanţa, duminică, pe "Stadionul Emil Alexandrescu", într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Liga l. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Gazdele antrenate de Daniel Pancu vin după trei partide pierdute, cu nouă goluri încasate, ce le-au mai tăiat din elanul ce-i ducea cu gândul la locurile de play-off. Cu toate acestea, cum sezonul este doar la început, iar rezultatele sunt extrem de strânse, lupta rămâne una deschisă, iar Poli Iaşi are şansa sa.

"Când primim multe goluri, nu înseamnă că doar fundaşii sunt de vină, ci întreaga echipă. Mă mai gândesc aşa, pentru că stă în mentalitatea mea, mă mai gândesc şi la ultimul loc de play-off şi chiar dacă mulţi vor zâmbi în acest moment, noi ne pregătim şi pentru lucrurile astea. E crunt, pe undeva, să vezi numărul de goluri încasate, dar rămânem cu lucrurile bune. Eu, unul, sunt convins şi sunt foarte optimist că ne vom atinge obiectivele", a declarat Daniel Pancu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viitorul.

De la Viitorul Constanţa vor lipsi nouă jucători, infectaţi cu noul coronavirus, însă Daniel Pancu nu este sigur deloc sigur de victorie, aşa că nu lasă loc de subestimat adverarii.

"Viitorul ar fi ultimul club din prima ligă care să se plângă de calitatea jucătorilor şi a lotului, pentru că am văzut că s-a cerut chiar amânarea jocului de la Iaşi. La Viitorul, într-adevăr, lipsesc jucători importanţi în meciul cu noi, dar au o uzină de fotbal în spate. Cred că ar putea forma chiar şi 3 echipe, care să joace de la egal la egal cu noi, muritorii de rând, pentru că la noi, când lipsesc 5, 6 sau 7jucători care în urmă cu o etapă erau titulari avem mari probleme şi s-a văzut acest lucru. La Viitorul, la FCSB, la Craiova sau la CFR nu e valabil", a completat Pancu.

Demis de la Rapid, Adrian Iencsi nu mai este văzut drept o soluţie pentru postul de antrenor secund nici de Daniel Pancu, nemulţumit de faptul că a fost refuzat la un moment dat.

"De obicei, pe mine, dacă cineva mă refuză o dată, nu mai apelez a doua oară la acea persoană", a conchis Pancu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare