Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu nu şi-a luat gândul de la transferul lui Alexandru Ioniţă. "Ni-l dorim în continuare, dar are o situaţie ciudată"

VIDEO | Daniel Pancu nu şi-a luat gândul de la transferul lui Alexandru Ioniţă. "Ni-l dorim în continuare, dar are o situaţie ciudată"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid Bucureşti, Daniel Pancu, are recunoscut că nu a abandonat gândul de a-l transfera în această iarnă pe Alexandru Ioniţă, măcar pentru cele trei luni competiţionale rămase în Liga a 2-a. Rapidul îşi doreşte foarte mult promovarea în Liga 1, însă va fi extrem de dificil fără întăriri consistente.

Alexandru Ioniţă (25 de ani) trece printr-o perioadă foarte grea a carierei. Rapidist pur-sânge, tânărul mijlocaş este împrumutat de CFR Cluj la Universitatea Craiova, însă la niciuna dintre echipe nu s-a impus ca titular, aşa că nici una dintre echipe nu şi-l mai doreşte la club, dar nici nu sunt dispuse să renunţe aşa uşor la el. Mai ales că a plătit 1 milion de euro celor de la Astra Giurgiu în schimbul său. În plus, giurgiuvenii au păstrat şi un procent consistent din jucător. Practic, nici aceştia nu şi-ar dori ca Ioniţă să ajungă la Rapid, deoarece cota sa este deja în picaj, lucru confirmat şi de Daniel Pancu, la Telekom Sport.
 
"E ciudat la Ioniţă, pentru că în primul rând el nu se pregăteşte în momentul de faţă. El vine după foarte puţine meciuri în turul acesta de campionat şi atunci în pregătirea asta s-ar putea să aibă probleme. Noi îl dorim în continuare, sper să existe o cale, să se rezolve această problemă a lui, pentru că ar fi şi spre binele nostru şi al jucătorului, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă mai ratează şi acest retur, perioada asta, îi va fi foarte greu pe viitor. E acasă, e prin Bucureşti, se antrenează singur, are hârtie de la Craiova, că se poate antrena singur. Am impresia că şi Astra mai deţine procente din jucător şi e posibil ca şi Astra să se opună unui transfer în Liga a doua, pentru a nu-i scădea cota, pentru că s-a plătit un milion sau mai mult, cât s-a plătit pe el. Nu ţine de mine, pentru că e o situaţie financiară, pentru că 50.000 de euro pentru un jucător împrumut pentru 3 luni de zile la Liga a doua, mi se pare o sumă exagerată", a declarat Daniel Pancu, la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.
 
Cota de piaţă a lui Alexandru Ioniţă, conform Transfermarkt, este de 450.000 de euro. Cea mai înaltă cotă de piaţă a avută de Ioniţă a fost înregistrată în 2018, când costa 1.5 milioane de euro.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare