Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Pancu s-a emoţionat când l-a reîntâlnit pe George Copos: ”Nu m-a surprins prezenţa lui, dar nu credeam că va veni!” :)

VIDEO | Daniel Pancu s-a emoţionat când l-a reîntâlnit pe George Copos: ”Nu m-a surprins prezenţa lui, dar nu credeam că va veni!” :)

Fotbal intern

Comentarii

George Copos a fost prezent la evenimentul în care Primăria Sectorului 1 i-a premiat pe jucătorii Rapidului. Daniel Pancu spune că se aştepta ca fostul patron al Rapidului să onoreze invitaţia.

George Copos a acceptat să participe la evenimentul în care jucătorii Rapidului au fost premiaţi de Primăria Sectorului 1. În cadrul evenimentului, omul de afaceri a anunţat că va ceda baza Pro Rapid către Primăria Sectorului 1, pentru administrare. Însă Daniel Pancu nu credea că-şi va vedea fostul patron la această festivitate de premiere. Ba chiar a fost emoţionat de întâlnire:

”(n.r. Te-a surprins prezenta lui Copos aici?) Nu m-a surprins, pentru că vorbisem la telefon acum o săptămână. Dar nu credeam că vine. Nu ştim ce e în cutiuţele astea. (n.r. Poate sunt doar cutiile, în stilul dânsului...) Nu, nu. Degeaba glumim. Când era promisiune, era promisiune. E egal cu performanţa George Copos, la Rapid. Nu ştiu, acum, pentru viitor, nu ştiu. Dar faptul că a fost prezent fizic aici poate anunţa anumite lucruri pentru viitor. Pentru că, oricum, ştiu că de la începutul acestui proiect el a fost alături de noi şi ne-a susţinut. Am mai avut ocazia să mai .... să fim împreună de două , trei ori în acest an şi patru luni de când s-a demarat acest proiect”

(n.r. Că era emoţionat) Păi eram, pentru că eu nu am crezut, nu l-am crezut că vine. Când spui oameni puternici, oameni potenţi financiar, spui forţă la un club. Şi noi cu toţii ne dorim acest lucru ne dorim pentru Rapid. Locul Rapidului este în Liga 1, este în cupele europene, din punctul meu de vedere. Doar că fără susţinere financiară nu se va putea niciodată”, a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancugeorge coposrapidacademia rapid 

viewscnt
Articole similare