Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Popa a adus victoria Chindiei în faţa Craiovei şi e fericit: "Îmi felicit colegii, trei puncte cu o echipă foarte bune!"

VIDEO | Daniel Popa a adus victoria Chindiei în faţa Craiovei şi e fericit: "Îmi felicit colegii, trei puncte cu o echipă foarte bune!"

Superliga

Comentarii

Daniel Popa (25 de ani) a marcat golul victoriei Chindiei de la Craiova, 1-0 pe Ion Oblemenco, şi a vorbit la finalul partidei despre succesul echipei sale şi despre reuşita sa. Fostul atacant de la Dinamo a spus că spera la măcar un punct în Bănie, dar e foarte bucuros pentru cele trei puncte obţinute.

Popa a înscris singurul gol al partidei din Bănie din penalty, în minutul 30. Atacantul a spus că execuţia de la lovitura de pedeapsă n-a fost întâmplătoare.

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm, vreau să-mi felicit colegii pentru atitudinea avută în seara asta.  Nu ne aşteptam, am venit aici pentru a obţine punct sau puncte, din fericire am reuşit să obţinem 3 puncte cu o echipă foarte bună care cred că e una dintre cele mai bune. (n.r. - despre penalty) Nu, chiar am exersat la antrenamente să dau tare pe centrul porţii şi a venit un coleg în spatele meu şi mi-a spus vezi că i-a arătat Nistor unde baţi tu şi m-am gândit atunci să dau tare pe centrul porţii", a spus Daniel Popa, la flash-interviu, la Telekom Sport.

Atacantul a vorbit şi despre trecea sa de la Dinamo la Chindia: "Am acceptat, ţinând cont că la Dinamo mi-era foarte greu să joc. Am venit aici să joc cât mai mult şi, de ce nu, să mă întorc cu forţe proaspete", a mai spus Daniel Popa.

Daniel Popa a fost împrumutat de Dinamo la Chindia în septembrie, iar de atunci a marcat două goluri în 10 meciuri.

U Craiova - Chindia 0-1, în Liga 1

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popa, în minutul 30, din penalty.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - I. Mitran (Vlădoiu '66), M. Constantin, Acka, Papp - Nistor, Ov. Bic, Căpăţînă (Bărbuţ  '46) - Baiaram (Ivan '46), Tudorie (Mamut '46), Ofosu (George '60). Antrenor. Cristiano Bergodi

Chindia Târgovişte: Aioani - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Fomba (Martac '86) - Neguţ, M. Dulca, V. Raţă, D. Dumitraşcu - D. Popa (Costea '88), D. Florea (Yameogo '67). Antrenor: Emil  Săndoi

Afla mai multe despre: daniel popachindiau craiovagolliga 1 

viewscnt
Articole similare