Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Daniel Popa, primele declaraţii după ce a marcat un hattrick în faţa lui Cosmin Contra: "E bine pentru mine să marchez şi să mă vadă mister"

VIDEO | Daniel Popa, primele declaraţii după ce a marcat un hattrick în faţa lui Cosmin Contra: "E bine pentru mine să marchez şi să mă vadă mister"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul amical cu FK Liepaja, 3-2, iar Daniel Popa a marcat toate golurile "câinilor", chiar sub privirile selecţionerului Cosmin Contra. Fostul atacant de la Târgovişte a oferit primele declaraţii după hattrick-ul reuşit.

"Sunt bucuros că am marcat în primul rând pentru mine şi bineînţeles că e bine pentru mine şi pentru viitorul meu să marchez şi să mă vadă mister", a spus Popa, imediat după ce s-a terminat meciul amical din Antalya. Atacantul în vârstă de 23 de ani a continuat şi recunoaşte: "Chiar m-au ajutat aceste critici. Dacă era adevărat, mister nu mă lua în cantonament şi mă lăsa ca pe ceilalţi acasă", a mai spus vârful, cu referire la zvonurile care au apărut în jurul numelui său. 

Popa a declarat că încă mai speră la play-off şi este bucuros de parteneriatul cu Dan Nistor: "Dan este un jucător foarte bun, un jucător care vede jocul foarte bine şi e altceva cu el în teren". Totodată, fotbalistul nu este împotriva unor noi transferuri în atacul lui Dinamo: "Este normal să vină jucători, mai ales că eu nu am reuşit mult să marchez şi concurenţa e benefică pentru mine"

Afla mai multe despre: daniel popadinamohattrickcosmin contra 

viewscnt
Articole similare