Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dans nebun pentru Serena Williams şi Wozniacki în Bahamas. Fanii au luat-o razna. "Sunteţi absolut superbe!"

VIDEO | Dans nebun pentru Serena Williams şi Wozniacki în Bahamas. Fanii au luat-o razna. "Sunteţi absolut superbe!"

Tenis

Wozniacki, Serena Williams şi grupul de prietene al danezei se află în Bahamas pentru petrecerea burlăciţelor organizată de Wozniacki.

Până să înceapă sezonul de zgură, Wozniacki şi Serena Williams se distrează de minune în Bahamas la petrecerea burlăciţelor. Daneza se va căsători luna aceasta şi profită de fiecare moment. Cele două au dansat pe una dintre melodiile celebre ale celor de la Backstreet Boys, Everybody. După vestimentaţia fetelor nu a urmat o ieşire în oraş, ci mai degrabă o petrecere în pijamale. 

Fanii au reacţionat imediat la postarea lui Williams de pe Instagram. "Sunteţi absolut adorabile şi feminine", "Arătaţi superb. Felicitări Caroline", "Sunteţi extrem de amuzante"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carowozniacki bachelorette @backstreetboys and Vegas are not ready for us #caroscrew

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Wozniacki e logodită de un an şi jumătate cu David Lee, dar viaţa amoroasă a fostului lider mondial nu a fost mereu perfectă. A mai fost logodită şi cu jucătorul de golf Rory McIlroy, dar relaţia lor s-a încheiat brusc după ce Caroline a aflat că iubitul ei a înşelat-o. Cei doi apucaseră să împartă invitaţiile pentru nuntă!

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta