Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Darius Olaru a câştigat primul trofeu cu FCSB :) "E o mândrie că am învins Dinamo!". Mijlocaşul surprinde în interviul oferit "la cald": de ce nu-l place pe Messi

VIDEO | Darius Olaru a câştigat primul trofeu cu FCSB :) "E o mândrie că am învins Dinamo!". Mijlocaşul surprinde în interviul oferit "la cald": de ce nu-l place pe Messi

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a cucerit primul trofeu cu FCSB. În fotbalul virtual, deocamdată. Mijlocaşul de 22 de ani a devenit campionul eLigii 1, după o finală cu bunul său prieten de la Poli Iaşi, fundaşul Andrei Radu.

În semifinale, Darius Olaru a avut parte de un meci palpitant în faţa goalkeeper-ului de 19 ani al lui Dinamo, Ştefan Fara, pe care l-a învins graţie unui gol de aur, după 3-3 la finalul celor 90 de minute.

"E o mândrie (n.r. - că a câştigat în faţa lui Dinamo). Chiar dacă este virtual, un derby e un derby şi voiam să câştig", spune Olaru.

Finala disputată în faţa lui Andrei Radu, fundaşul echipei Poli Iaşi, i-a dat mai puţine emoţii lui Darius Olaru. Mijlocaşul FCSB-ului a câştigat la scor de neprezentare.

"Mă ştiu cu Andrei Radu de la naţională, mi-e prieten foarte bun. Mă bucur că am reuşit să câştig, cu toate că mi-aş fi dorit, într-un fel, să împart cupa la doi şi să câştigăm amândoi", a mărturisit jucătorul de 22 de ani.

Cu toate că face furori în fotbalul virtual, fotbalistul de la FCSB aşteaptă cu nerăbdare să revină pe gazon: "Nu prea mă mai atrage atât de mult (n.r. - fotbalul virtual), pentru că la Ultimate Team am ajuns la o echipă destul de bună, la un nivel înalt, nu prea mai pot să fac schimbări. M-am cam plictisit de FIFA".

Darius Olaru ţine cu Real, dar îl place pe Iniesta

În interviul oferit la cald pentru Telekom Sport după câştigarea eLigii 1, Darius Olaru şi-a dezvăluit preferinţele din fotbalul mondial. Mare fan Real Madrid, Olaru nu îl place pe Lionel Messi, dar, în schimb, îl admiră pe Andres Iniesta.

"Chiar dacă sunt fan Real Madrid, n-am cum să nu îl plac pe Andres Iniesta. Toată lumea ştie ce jucător fabulos a fost şi, normal, dintre cei care erau la Barcelona în perioada aceea cea mai bună, normal, era şi Messi, dar n-am cum să-mi placă Messi (n.r. - râde) şi îmi plăcea Iniesta", a mai spus Olaru.

Afla mai multe despre: olaru 

viewscnt
Articole similare