Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Darius Olaru, convins că Mihai Teja ar putea reuşi la FCSB: "E un antrenor foarte bun"

VIDEO | Darius Olaru, convins că Mihai Teja ar putea reuşi la FCSB: "E un antrenor foarte bun"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei Gaz Metan Mediaş, Darius Olaru, a comentat, sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, zvonurile privind plecarea antrenorului Mihai Teja de la formaţia ardeleană la FCSB.

"Dacă va merge acolo, va face o treabă bună, pentru că e un antrenor foarte bun şi se vede şi la noi. Jucăm un fotbal ofensiv şi ne ajută foarte mult", a declarat Darius Olaru.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1, în care a fost condusă cu 2-0. Au marcat Omrani ’43, ‘87 pentru clujeni şi Ely Fernandes ’12 şi Ivanov ’31 pentru Gaz Metan.

În minutul 63, de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Răzvan Trif, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 90+3, Culio a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Fofana la Ioniţă.

"Păcat, pentru că puteam obţine mult mai mult astăzi. Am făcut un joc foarte bun în prima repriză şi cred că meritam toate cele trei puncte", a mai spus mijlocaşul echipei Gaz Metan.

 

 

Afla mai multe despre: tejaolarufcsb 

viewscnt
Articole similare