Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Darius Olaru e Romeo Bunică II :) Becali învins cu propriile arme

VIDEO | Darius Olaru e Romeo Bunică II :) Becali învins cu propriile arme

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu învaţă deloc din greşelile trecutului. După ce în 2008 a pierdut campionatul în faţa CFR-ului după un gol marcat în poarta lui Zapata de către un fotbalist al Gloriei Buzău(n.r. Romeo Bunică), FCSB a primit acum gol de la un jucător care din iarnă se va alătura lotului condus de Bogdan Vintilă.

Darius Olaru, fotbalist pentru care FCSB a plătit 600 de mii de euro lui Gaz Metan, dar pe care l-a lăsat să evolueze la Mediaş până în ianuarie 2020, a marcat primul gol al sezonului chiar împotriva viitoarei sale echipe.

Mijlocaşul a deschis scorul în partida Gaz Metan - FCSB, în minutul 17, după o gravă eroare comisă de portarul Andrei Vlad. 

În sezonul 2007-2008, FCSB a remizat la Buzău, scor 1-1, cu Gloria, o echipă satelit a roş-albaştrilor. Bunică a fost protagonistul acelui meci, după ce a marcat golul egalizator. În cazul unei victorii, echipa lui Gigi Becali ar fi luat titlul atunci în detrimentul lui CFR Cluj.

"Nu o să regret niciodată! Eu mi-am făcut treaba şi am înscris. Am încercat să-mi ajut echipa să cîştige un punct şi am reuşit. Că am marcat chiar împotriva Stelei, a fost o întâmplare", a declarat Romeo Bunică la finalul meciului disputat pe 30 noiembrie 2007, Gloria Buzău - Steaua.

Afla mai multe despre: olarufcsbbunicagaz metangloria buzau 

viewscnt
Articole similare