Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Darius Olaru, înaintea derby-ului cu Dinamo: "Nu ne mulţumim cu un egal. Vrem cele trei puncte şi să ne apropiem de CFR Cluj"

VIDEO | Darius Olaru, înaintea derby-ului cu Dinamo: "Nu ne mulţumim cu un egal. Vrem cele trei puncte şi să ne apropiem de CFR Cluj"

Fotbal

Comentarii

Darius Olaru este în faţa primului derby FCSB - Dinamo din carieră, însă nu se teme deloc de presiunea de presiunea cumulată în jurul unui asemenea meci. Fostul jucător al celor de la Gaz Metan nu concepe alt rezultat decât victoria echipei sale.

Darius Olaru a fost adus de FCSB, de la Gaz Metan Mediaş, în schimbul sumei de 600.000 de euro, în această iarnă, şi a apucat să bifeze minute în toate cele trei partide ale FCSB-ului din 2020. Chiar a marcat un gol, în restanţa cu FC Voluntari, scor 2-1.

FCSB nu a mai câştigat un meci considerat pe terenul dinamoviştilor din 2015, atunci când formaţia lui Costel Gâlcă îl învingea pe omologul său, Flavius Stoican, cu 3-1, într-o partidă disputată în "Ştefan cel Mare".
 
"Cred că de când eram mic visam, de când eram mic mă uitam cu multă plăcere la aceste meciuri şi este cel mai aşteptat meci. Sperăm noi să ne facem jocul şi să luăm cele 3 puncte pentru că asta este cel mai important. (De câte ori ai fost ca suporter la un derby?) Nu cred că am fost niciodată. Eu fiind din Sibiu nu puteam să vin la Bucureşti la derby dar mă uitam de fiecare dată, nu ratam niciun derby şi sper eu ca de data aceasta, făcând parte din acest derby, să câştigăm şi să ne menţinem acolo sus. Cred că va fi o atmosferă foarte bună, sperăm noi să vină cât mai multă lume să ne susţină şi sperăm să nu îi dezamăgim. (Ţi-ar fi plăcut să fie şi Dinamo în play off, să mai aveţi încă două derby-uri cu ei?) Normal, într-un fel ne-am dori mult mai mult, după cum spun toţi, aşa ne simţim fotbalişti, cu foarte multă lume în tribună, dar pe cealaltă parte, nu ne-am dori pentru că ştim că tot timpul îşi dau viaţa cu noi şi ne-ar face meciurile mai grele. Ne pare rău că nu sunt în play off şi sperăm ca cine va intra în locul lor să joace toate meciurile pe teren şi să nu fie probleme din acest punct de vedere. (De câte ori aţi revăzut meciul cu Clinceniul?) Nu am apucat să revedem, deocamdată, meciul, cred eu că va fi vizionare săptămâna aceasta. Toate meciurile le jucăm pe teren şi aşa a fost să fie, nu am reuşit să câştigăm din păcate. Toată lumea e mult mai concentrată, se pregăteşte mult mai bine pentru că ştim şi noi ce înseamnă un derby şi sperăm să ieşim victorioşi şi să ne mulţumim fanii. (Vă mulţumiţi cu un punct în meciul cu Dinamo?) Nu, normal nu ne mulţumim cu un punct, vrem să luăm cele 3 puncte şi să ne apropiem de CFR pentru că vrem să intrăm cu cât mai puţine puncte faţă de ei în play-off", a declarat internaţionalul de tineret, Darius Olaru.
 
 

Afla mai multe despre: fotbalfcsb 

viewscnt
Articole similare