Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dat afară de la FCSB, Andrei Marc nu va mai juca nici la Concordia Chiajna: "N-aţi văzut ce a declarat?"

VIDEO | Dat afară de la FCSB, Andrei Marc nu va mai juca nici la Concordia Chiajna: "N-aţi văzut ce a declarat?"

Liga 2

Comentarii

Andrei Marc (26 de ani) a prins transferul carierei în vară, când a fost luat de FCSB, dar aventura sa la vicecampioana României a durat extrem de puţin, iar acum fundaşul nu va mai juca nici în Liga a 2-a.

Fostul internaţional de tineret s-a întors la Chiajna, însă nu mai are nicio dorinţă să evolueze în Liga a 2-a, iar antrenorul Laurenţiu Diniţă a confirmat că nu se mai bazează pe el: "N-aţi văzut ce a declarat? El nu-şi mai doreşte să joace aici, când un jucător nu-şi doreşte să mai joace la echipa respectivă, n-are rost să mai fie aici pentru că nu e cu sufletul aici. Şi-a exprimat dorinţa de a pleca, sper să-şi găsească cât mai repede o echipă şi să joace".

Cu toate acestea, tehnicianul de la Chiajna nu ştie unde se va duce Marc: "O fi avut oferte, nu ştiu, nu s-au înţeles, un jucător când e sub contract cu clubul, trebuie să ia şi nişte bani pe el. A luat şi jucătorul bani de la club şi e normal ca clubul să-şi recupereze banii înapoi. Dacă toţi jucătorii ar veni şi ar pleca când ar dori, clubul n-ar mai avea cu ce să platească jucătorii din urmă"

Fundaşul central a fost împrumutat de FCSB la începutul lunii august, însă după doar două meciuri şi o lună la echipă, Gigi Becali l-a dat afară şi acesta s-a întors la Chiajna. El nu doreşte să joace în Liga a 2-a şi, dat fiind faptul că a jucat doar pentru FCSB în acest sezon, se poate transfera la altă echipă. 

550.000 de euro este cota lui Andrei Marc potrivit transfermarkt.com.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe