Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dat afară de la FCSB, Andrei Marc nu va mai juca nici la Concordia Chiajna: "N-aţi văzut ce a declarat?"

VIDEO | Dat afară de la FCSB, Andrei Marc nu va mai juca nici la Concordia Chiajna: "N-aţi văzut ce a declarat?"

Liga 2

Comentarii

Andrei Marc (26 de ani) a prins transferul carierei în vară, când a fost luat de FCSB, dar aventura sa la vicecampioana României a durat extrem de puţin, iar acum fundaşul nu va mai juca nici în Liga a 2-a.

Fostul internaţional de tineret s-a întors la Chiajna, însă nu mai are nicio dorinţă să evolueze în Liga a 2-a, iar antrenorul Laurenţiu Diniţă a confirmat că nu se mai bazează pe el: "N-aţi văzut ce a declarat? El nu-şi mai doreşte să joace aici, când un jucător nu-şi doreşte să mai joace la echipa respectivă, n-are rost să mai fie aici pentru că nu e cu sufletul aici. Şi-a exprimat dorinţa de a pleca, sper să-şi găsească cât mai repede o echipă şi să joace".

Cu toate acestea, tehnicianul de la Chiajna nu ştie unde se va duce Marc: "O fi avut oferte, nu ştiu, nu s-au înţeles, un jucător când e sub contract cu clubul, trebuie să ia şi nişte bani pe el. A luat şi jucătorul bani de la club şi e normal ca clubul să-şi recupereze banii înapoi. Dacă toţi jucătorii ar veni şi ar pleca când ar dori, clubul n-ar mai avea cu ce să platească jucătorii din urmă"

Fundaşul central a fost împrumutat de FCSB la începutul lunii august, însă după doar două meciuri şi o lună la echipă, Gigi Becali l-a dat afară şi acesta s-a întors la Chiajna. El nu doreşte să joace în Liga a 2-a şi, dat fiind faptul că a jucat doar pentru FCSB în acest sezon, se poate transfera la altă echipă. 

550.000 de euro este cota lui Andrei Marc potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: andrei marcchiajna 

viewscnt
Articole similare