Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | David Lazar, omul meciului FC Botoşani - Astra Giurgiu. "Un punct, ca şi o victorie pentru noi"

VIDEO | David Lazar, omul meciului FC Botoşani - Astra Giurgiu. "Un punct, ca şi o victorie pentru noi"

Fotbal

Comentarii

Portarul celor de la Astra Giurgiu, David Lazar, îşi continuă forma extraordinară care l-al propulsat la echipa naţională a României. Acesta a apărat foarte bine şi-n meciul cu FC Botoşani, vineri, în remiza 1-1, din etapa a 13-a din Liga 1.

David Lazar a fost "îngerul păzitor" al celor de la Astra Giurgiu în meciul cu FC Botoşani. A fost învins doar din lovitură de la 11 metri, de Keyta. În schimb, Lazar a fost providenţial, de departe omul partidei. Şi antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunoscut că evoluţia portarului a fost una "exasperantă" pentru ei.
 
"Vorbeam înainte de meci cu domnul Mara şi cu domnul preşedinte Dani Coman şi le ziceam că, cu Botoşani, am făcut cele mai bune meciuri. Nu am pierdut, atât cât am fost la Pandurii şi Astra. Nu îmi aduc aminte să fi pierdut împotriva Botoşanului, dar glumeam şi cu jucătorii Botoşaniului, că nu uit de unde am plecat.
 
E un punct de moral, până la urmă. Sincer, la cum s-a desfăşurat jocul, un punct ca şi o victorie pentru noi. Continuăm seria bună, dar trebuie să legăm victorii pentru că egalurile nu ne ajută să ieşim din zona joacă a clasamentului. Puncte sunt în joc şi sperăm. Până în ultima etapă din sezonul regulat eu sper", a declarat David Lazar, la finalul partidei cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare