Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De 10 în bikini! Nadia, la fel de graţioasă şi la 43 de ani de la momentul în care a scris istorie în gimnastică

VIDEO | De 10 în bikini! Nadia, la fel de graţioasă şi la 43 de ani de la momentul în care a scris istorie în gimnastică

Gimnastică

Comentarii

Joi, 18 iulie, s-au împlinit 43 de ani de la Jocurile Olimpice de la Montreal, acolo unde Nadia Comăneci a luat prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Pentru a sărbători această aniversare, Nadia a arătat că încă deţine acea graţie care a ajutat-o să câştige atât de multe medalii.

În bikini, aflată pe plajă, Nadia Comăneci, la 57 de ani, a demonstrat că încă şi-a păstrat din abilitatea cu care a câştigat atât de multe medalii pentru România. Prin acest mic exerciţiu, ea a sărborit 43 de ani de la Jocurile Olimpice de la Montreal, acolo unde a luat primul 10 curat din istorie. De-a lungul carierei, ea a mai luat alte opt note de 10. 

În urmă cu doar câteva zile, Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat pe contul de Twitter un filmuleţ în care apare alături de celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, românca menţionând că întâlnirea este "un mod perfect pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10" pe care l-a primit la Jocurile Olimpice de la Montreal. VEZI VIDEO AICI. 

Afla mai multe despre: nadia comaneci 

viewscnt
Articole similare